TOKI, Indirim Kampanyasinin Süresini Uzatti

Basbakanlik Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI), indirim kampanyasinin süresini uzatti. Borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve is yeri alicilarinin yogun talebi üzerine baslatilan kampanyanin son tarihi, 19 Ekim`den 9 Kasim`a kadar uzatildi.

TOKI, Indirim Kampanyasinin Süresini Uzatti

YÜZDE 17 INDIRIM

Yaklasik 145 bin kisinin yararlanabilecegi kampanyada, borçlarini pesin ödeyeceklere yüzde 20, 3 ay vadeli esit taksitli ödeyeceklere de yüzde 17 indirim uygulaniyor. TOKI'nin indirim kampanyasindan, satislari 2010 yili sonuna kadar gerçeklestirilmis ve geri ödeme taksiti en geç 2010 yili sonuna kadar baslamis, geri ödemeleri halihazirda devam eden, konut ve is yerleri sahipleri yararlaniyor.
Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler kampanya disinda tutuldu. Bu arada Arsa Karsiligi Gelir Paylasimi Projeleri indirim kampanyasina dahil edilmedi. Kampanyadan yararlanmak isteyen alicilarin, eylül ayi da dahil olmak üzere basvuru tarihi itibariyla ödemekle yükümlü olduklari taksitlerini yatirmalari gerekiyor.
TOKI, hem kaynak ihtiyacini karsilamak hem de borcunu erken kapatip tapusunu hemen almak isteyen vatandaslarin isteklerine yanit vermek için her yil erken ödeme indirim kampanyasi düzenliyor. Indirim oranlari belirlenirken, enflasyon oranlariyla bankalarin kredi faiz oranlari dikkate aliniyor. TOKI, bankalardan faizle kredi almak yerine borç bakiyelerinde indirim yapip, alacaklarini erken toplamayi tercih edebiliyor. TOKI'nin 9 kasim mesai saati bitimine kadar uzattigi indirim kampanyasi hakkinda ayrintili bilgi ''www.toki.gov.tr'' adresinden edinilebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284