Torku Bayram Sekeri Raflarda Yerini Aldi

Türkiye’nin seker üretiminin yüzde 25’ini gerçeklestiren Konya Seker, Torku markali ikramliklari ile Kurban Bayrami’nda agizlari tatlandiracak. Seker Bayrami’nda 97 çesit ürünü ile tüketicilerin begenisini kazanan Konya Seker, Kurban Bayrami’nda da mutluluk ikram edecek.

Torku Bayram Sekeri Raflarda Yerini Aldi

Torku markali ikramlik çikolata, seker ve lokumlariyla bayramlarin vazgeçilmez lezzetleri arasinda yerini alan Konya Seker, Kurban Bayrami’nda agizlari tatlandiracak. GDO’suz ve yüzde 100 pancar sekerinin hammadde olarak kullanildigi nihai ürünleri üreterek, olusacak katma degerin tarim sektöründe kalmasini saglayan Konya Seker, 2007 yilinda girdigi çikolata sektöründe ürün çesitliligini artirarak iddiasini sürdürüyor. Tüm ulusal ve yerel marketlerde yerini alacak Torku ikramliklarin 55 çesidini çikolata, 24 çesidini seker, 18 çesidini lokum olusturuyor.
Anadolu Birlik Holding CEO’su Hamdi Bagci, “Modern ve sik bir tasarima sahip olan Torku Nice Antep fistik dolgulu bitter çikolatamizi, Torku Moon prinç patlakli bitter çesidimizi, Torku Isilti madlen çikolatamizi ilk kez geçtigimiz Ramazan Bayrami’nda tüketicimizin begenisine sunduk. Üç ürünümüz de çok begenildi. Ayrica lokumlarimiz ve bonbon sekerlerlerimiz de her yil oldugu gibi bu yil da tüketicinin vazgeçilmez tercihleri arasinda yer aldi” dedi.
Bagci, “Konya ve Çumra’da yer alan Türkiye’nin en ileri teknolojisine sahip üretim tesislerimizde sekerden dev bir dünya kurduk. Torku ikramliklarin çikolata kategorisindeki Seraser ve Zümrüt madlen çikolata ile Buse ve Nice dolgulu çikolata, sekerleme kategorisindeki Festa seker birbirinden farkli çesitleriyle bu bayramda da çok konusulacak. Torku’nun Seraser ve Buse çikolatalarinin tasariminda Selçuklu ve Osmanli motifleri ile kaftan konsepti, Zümrüt çikolatasinda degerli tas konsepti, Flora’da doga çiçek konseptini kullaniyoruz. Her ürünümüzün içerigi ve görsel sunumu bizim için çok önemli. Her bayram yeni ürün, yeni tasarimlarla tüketicinin görmeyi yemeyi arzu ettigi ürünleri piyasaya sunacagiz” diye konustu.
“Çikolata üretim tesisine ek olarak kurulan unlu ve sekerli mamuller, çikolata, bisküvi, kek, gofret üretim tesislerinin yatirimina 2011 yilinda basladik” diyen Bagci, sözlerini söyle sürdürdü:
“93 milyon dolarlik yatirimla 40 bin metrekare alanda kurulacak olan tesis, 50 bin ton/yil üretim kapasitesine sahip olacak. Tesisle birlikte iç piyasada ilk 3’te olmayi hedefliyoruz. Birinci önceligi tüketici sagligi, dogal ve katkisiz ürünler üretmek. Unlu ve sekerli mamuller, çikolata, bisküvi, kek, gofret üretim tesisleri ile ürün çesitliligimiz artacak ve iç piyasada önemli bir yer edinecegiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284