Türkiye’nin Yeni Yol Haritasi MÜSIAD Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi’nde Çizilecek

Türk is dünyasi, MÜSIAD’in bu yil ilk kez hayata geçirecegi VIZYONER’15 Sektörler Zirvesi’nde sürdürülebilir is ve ekonomi projeksiyonuyla yeni bir rota çizmeye hazirlaniyor. “Sektörler Gelecegini Ariyor” hedefinden hareketle gelistirilen ve “Gelecekle Is Yapmak” mottosuyla sektör liderlerini agirlayacak olan zirve, 18-19 Kasim 2015 tarihlerinde WOW Hotel Yesilköy’de gerçeklesecek.

Türkiye’nin Yeni Yol Haritasi MÜSIAD Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi’nde Çizilecek

Gelecekte Yeni Pazarlar, Gelecekte Yeni Sektörler, Gelecekte Teknoloji, Gelecekte Insan Kiymetleri ve Gelecekte Markalasma konularinin masaya yatirilacagi zirveye Türkiye’nin en önemli yöneticilerinden; Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ali Ülker, TAV Havalimanlari Holding CEO’su Dr. M. Sani Sener, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, Renault Mais Genel Müdürü Ibrahim Aybar, Twitter Küresel Kamu Politikalar Baskan Yardimcisi Colin Crowell, Tosyali Holding Yönetim Kurulu Baskani Fuat Tosyali, Istanbul Ticaret Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Yülek, Ziraat Katilim Bankasi Genel Müdürü Osman Arslan, Turkcell CEO’su Kaan Terzioglu, TÜBITAK Baskani Prof. Dr. A. Arif Ergin, T.C. Saglik Bakanligi Müstesar Yardimcisi Dr. Suayip Birinci, Sabiha Gökçen Havalimani Insan Kaynaklari Direktörü Ahmet Hakan Arslan, T.C. Basbakan Eski Yardimcisi Prof. Dr. Besir Atalay, Türk Telekom Grubu Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Bahattin Aydin, Küçükler Holding Yönetim Kurulu Baskani Vahap Küçük, Pankobirlik Baskani ve Karaman Milletvekili Recep Konuk, Ekonomi Bakanligi Markalasma ve Ar-Ge Destekleri Daire Baskani Mehmet Ali Kiliçkaya konusmaci olarak katilacak. Oturumlarin moderatörlügünü Ekonomi, Yönetim ve Finans Danismani Hikmet Baydar, Istanbul Medipol Üniversitesi Isletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi; Uluslararasi Ticaret ve Finansman Bölüm Baskani Prof. Dr. Kerem Alkin, Altinay Robot Teknolojileri Yönetim Kurulu Baskani Hakan Altinay, Iletisim Profesyoneli Ali Saydam ve Marka Konseyi Baskani Güven Borça yapacaklardir.
Yurtiçi ve yurtdisinda 11 binden fazla üyesiyle, Türkiye’nin en etkin ve büyük olusumlarindan biri olan MÜSIAD, degisen dünyada yeni is olanaklarini ve stratejilerini VIZYONER’15 Sektörler Zirvesi ile tartismaya açiyor. Gelecegin bilinmezligini firsata çevirmek, yenilikçi vizyonlarla simdiden büyük hedefler olusturmak üzere “Gelecekle is yapmak” mottosuyla yola çikan VIZYONER’15 Sektörler Zirvesi, ayni zamanda hemen her sektörden Türkiye’nin liderlerini agirlayan ekonomi dünyasi için sürdürülebilir bir proje olmayi hedefliyor.
“100 yasini asan sirket yok denecek kadar az”
Gelecekte Yeni Pazarlar, Gelecekte Yeni Sektörler, Gelecekte Teknoloji, Gelecekte Insan Kiymetleri ve Gelecekte Markalasma konularinin ele alinacagi zirvenin is dünyasi için fikir ve vizyon kaynagi olacagina dikkat çeken MÜSIAD Genel Baskani Nail Olpak, “Gelecek her zaman bir muammadir ancak buna hazirlikli olmak bizim elimizde. Sirketler ve sektörler gelecege yeterli hazirlik yapmiyor ve kisa vadeli vizyonlarla ilerlediklerinden dolayi kisa bir yasam ömrüne sahipler. Oysa genelde ülkeler, özelde ise sektörler ve kurumlar gelecege kendi isimlerini, ürünlerini birakirlar. Bu yüzden MÜSIAD Vizyoner’ 15 ve devami olacak toplantilarin amaci ülkenin degerli mütesebbislerini, isletmecilerini ve sektörlerini gelecekle bulusturmak olacaktir. Sektörlerin kendi vizyonlarini belirlemesi, yurtiçi ve yurtdisinda risklere karsi hazirlikli olmalari durumunda, güçlü ve dinamik bir Türkiye için adim atilmis olacaktir” dedi.
“Dünya bizi ‘marka’ olarak tanimali”
Bugüne dek sektörlerin ve firmalarin deneyimsel olarak pek çok konuda hatiri sayilir yol kat ettiklerini söyleyen Olpak, “Artik Türkiye’den daha fazla dünya markasi çikmali. Bunun için de markalasma sürecinin ve iletisim ekipmanlarinin dogru ve etkili kullanilmasi gerekiyor. Çalisanlarina kiymet verip, motivasyonlarin üst düzeyde tutulmasi, yeni ve mevcut pazar firsatlarinin etkin kullanilmasi gerekiyor. Teknolojiye yönelik yatirimlara önem vererek sürekli gelisim halinde olmak çagimiz sartlarinda kaçinilmaz bir gereklilik. Ayrica ihtiyaçlarin analiz edilerek, yeni çözümler gelistirilmesi ve yeni sektörlerin olusturulmasi, bizleri gelecege tasiyan sürdürülebilir yaklasimlar olacak. Bu nedenle de MÜSIAD Vizyoner’ 15’in bu ve bundan sonraki adimlarda fayda saglayacagina inaniyorum” açiklamasini yapti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284