Ülker 70. Yilini “Mutlu Et, Mutlu Ol” Kampanyasi Ile Karaman`da Kutluyor

Türkiye’nin sevgi markasi Ülker, 70’inci yilini yeni bir kampanya ile kutluyor.

 Ülker 70. Yilini “Mutlu Et, Mutlu Ol” Kampanyasi Ile Karaman`da Kutluyor

Her yil Kasim ayinin üçüncü persembesini “mutlu et, mutlu ol” günü ilan eden Ülker’in tüm çalisanlari, bu günde küçük iyiliklerle etrafindaki insanlari mutlu etmek için çalisacak.

Böylece Ülker’in kurucusu merhum Sabri Ülker’in “Herkesin mutlu bir çocukluk geçirmeye hakki vardir” sözü, 70. yilinda tüm tüketicilerini kapsayacak bir harekete dönüsmüs oldu.
70. yil Karaman'da çalisanlar ve distribütörler ile birlikte kutlandi.
1944 yilinda pötibör bisküvi üretimi ile yola çikan ve bugün gida alaninda dünyanin sayili sirketleri arasinda yer alan Yildiz Holding’in ilk markasi olan Ülker, 70. yasini yepyeni bir kampanya ile kutluyor. Ürünleriyle 7’den 70’e tüm tüketicilerine mutlu anlar yasatan Ülker, yeni kampanyasini “mutlu et, mutlu ol” slogani çerçevesinde olusturdu.
Kurucusu Sabri Ülker’in “Herkesin mutlu bir çocukluk geçirmeye hakki vardir” sözünü temel alan ve bu slogani bir adim daha ileriye tasiyan kampanyanin, tüm Yildiz Holding çalisanlarinin da içinde oldugu bir mutluluk hareketine dönüsmesi hedefleniyor.
Her yil Kasim ayinin üçüncü persembesini “mutlu et, mutlu ol” günü ilan eden Ülker için ilk hareket, 20 Kasim Persembe günü Yildiz Holding çalisanlari tarafindan baslatiliyor.
Ülker’in 70. yasi ile ilgili konusan Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskani Murat Ülker, “Ülker bizim ilk göz agrimiz, en büyük çocugumuz. Rahmetli babam ve amcamin emeginin çok oldugu, ailemize soyadini veren markamiz. 70 yas çok önemli bir mihenk tasi, zira kökümüzden gelen özelliklerimizi kaybetmeden güne ayak uydurabilmek ve köklü ama genç bir marka olarak kalabilmek bizim en güçlü yönlerimizden bir tanesi. Biz, ilk günden beri odagimiza hep tüketicimizi koyduk. Ürün gelistirirken, üretim yaparken, rafa ürün koyarken hep tüketicimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket ettik. Bu anlayisimiz büyük kiymet gördü ve Ülker, gerek ürünleriyle gerek gerçeklestirdigi sosyal projelerle tüketicinin hayatina mutlu anlar katan bir marka olarak pazarda yer edindi. 70. yilimizda da, 70 yildir biriktirdigimiz bu mutlu anlari tüketicimiz ile birlikte kutlamak ve çogaltmak amaciyla yeni bir hareket baslattik” dedi.
“1944 yilinda üç kisi olarak çiktigimiz yolculuga simdi 48 bin kisilik büyük bir aile olarak devam ediyoruz. Tedarikçilerimiz, distribütörlerimiz, ürün aldigimiz çiftçilerimiz ve tüm paydaslarimiz dahil 700 binden fazla kisinin hayatina kalici katkilar sagliyoruz.” diyen Murat Ülker, 70. yilinda gelen United Biscuits satin alimina da degindi. Ülker, söyle devam etti:
“70. yilimizi çok önemli bir satin alma ile taçlandirdik. Özellikle Ingiltere ve Avrupa’nin en çok sevilen bisküvi markalarini bünyesinde barindiran United Biscuits ailemize katildi. Bu hamle ile dünyanin 3. büyük bisküvi sirketi konumuna geldik. Artik 4 milyar insanin yasadigi bir cografyada faaliyet gösteriyoruz. Ailemiz genisledi, sorumlulugumuz artti. Bu sorumlulugun da bilinciyle tüm çalisanlarimizla tüketicilerimizin hayatindaki mutlu anlari çogaltmaya devam edecegiz.”
Mutlu et, mutlu ol” kampanyasinda çalisanlar da rol aldi
Ülker’in 70. yil kutlamalari çerçevesinde baslatilan “mutlu et, mutlu ol” kampanyasinin reklam filmini Alametifarika hazirladi. Sözlerini Nil Karaibrahimgil’in yazdigi, Sertap Erener ve Mustafa Ceceli’nin seslendirdigi kampanyada Yildiz Holding çalisanlari da rol aldi. 600 kisilik bir kadro ile yapilan çekimlerde 70’e yakin Yildiz Holding çalisani oynadi.
Anadolu’da da 70. yil kutlamasi
Ikinci Dünya Savasi’nin zorlu yillarinda ürün alamayan Anadolu esnafinin ayagina nakliye farki almadan ürün götüren Ülker, 70. yasini gözbebegi Anadolu’da da kutluyor. Yildiz Holding fabrikalarinin bulundugu iller dahil birçok ilde çalisanlar, distribütörler, is ortaklari ve mevcut illerin mülki erkani ile birlikte kutlamalar yapildi.
Ayrica Afyon, Ankara, Aydin, Bursa, Çankiri, Istanbul, Izmir, Manisa, Tekirdag, Maras ve Sakarya’da fabrikalarin bulundugu çevrede bulunan okullara ihtiyaçlarina yönelik bilgisayar alimi, duvar boyamasindan kütüphane, etüd sinifi, müzik dersligi, bahçe yapilmasina kadar çesitli destekler verildi.
Mutluetmutluol.net’e gelin, siz de sevdiklerinize Mutlu Bir An yasatin
Kampanyanin dijital ayaginda ise, 20 – 27 Kasim tarihleri arasinda, mutluetmutluol.net web sitesini ziyaret eden tüketiciler Ülker ürünleri ile sevdiklerine, “mutlu bir an” yasatma firsati yakalayacak. Kampanya sonunda yapilacak çekilisle 7.000 tüketiciye 70.000 Ülker ürünü dagitilacak. Detaylar için mutluetmutluol.net adresini ziyaret edin.
Yildiz Holding perakende sirketlerinden de kampanyaya destek
Çalisanlarin bireysel olarak çevrelerine bir mutluluk yasatarak dahil oldugu kampanyaya Yildiz Holding sirketleri de katildi. 20 Kasim günü Sok magazalarindan alisveris yapan 450 bine yakin tüketici Ülker ürünü kazanacak. Bunun yani sira, 31 Aralik’a kadar Sok magazalarinda özel olarak belirlenen 70 Ülker ürünü avantajli fiyatlarla tüketiciyle bulusacak.
Bizim Toptan magazalarinda ise, 3 Aralik tarihine kadar yapilacak her 70 liralik Ülker alisverisine 7 liralik para puan verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284