Vali Kahraman TSO’nun Meclis Toplantisina Katildi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Ticaret ve Sanayi Odasi’nin Nisan ayi toplantisina katildi.

Vali Kahraman TSO’nun Meclis Toplantisina Katildi
Geçtigimiz aksam Ticaret ve Sanayi Odasi yeni hizmet binasinda gerçeklestirilen toplantiya Vali Süleyman Kahraman, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay ve meclis üyeleri katildi.
Toplanti öncesinde yemekte meclis üyeleriyle bir araya gelen Vali Kahraman yemegin ardindan Karaman Ticaret ve Sanayi Odasinin yeni hizmet binasinda incelemelerde bulunarak, Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay’dan bilgi aldi.
Daha sonra meclis toplanti salonunda meclis üyelerine hitap eden Vali Kahraman burada yaptigi konusmasinda,“ Karaman Ticaret ve Sanayi Odasinin böyle güzel bir binaya kavusmasi, kendisine yakisir Avrupa standartlarina uygun bir binaya kavusmasi bizleri sevindirmistir. Yeni hizmet binaniz hayirli olmasini diliyorum. Dünyada ülkeler arasinda rekabetler var. Ayni sekilde ülkemizde de çesitli sektörler arasinda rekabetler var. Bizler bu rekabet ortamina ayak uydurmak ve gelismeleri takip etmeliyiz. Inaniyorum ki Karaman’in sanayicileri ve isadamlari dünyadaki ve Türkiye’deki gelismelere yakindan takip ederek, ayak uyduruyorlar. Insallah Karaman dünyada ve Türkiye’de hak ettigi yere sizlerin sayesinde gelecektir. Ilimiz illerin tesvik siralamasinda 32. sirada, yatirim tesvik bölgesinde 3. bölgededir. Illerin ekonomik ve gelismislik siralamasinda 32. siradayiz, siralamada önemli bir yerdeyiz. Bunda sizlerin ve Sanayi ve Ticaret Odamizin büyük payi vardir. Insallah önümüzdeki zamanlarda daha iyi noktalara gelecegiz. Dünyada birçok ülke krizle mücadele etmektedir. Fakat bizim ülkemiz krizden bir kazanç saglamis ve krizi firsata dönüstürmüstür. Bunda siz sanayicilerimizin payi büyüktür. Ben sizleri tebrik ediyorum. Size yakisan bir mekânda çalismak basli basina bir kazançtir. Insanlarin çalisma tarzlarini bulunduklari mekânlar etkiler. Insan ferah bir ortamda daha çok üretir. Sikici, olumsuz mekânda ise üretim geriye gider, verimi düser. Insallah bu mekânlarda daha çok üretecegiz, daha çok kazanacagiz, ilimize daha çok faydali olacagiz. Ben tekrar Sanayi ve Ticaret Odasinin yeni hizmet binasinin ilimize hayirli olmasini diliyorum ve her zaman sanayicilerimizin, is adamalarimizin ve Ticaret ve Sanayi Odamizin yaninda oldugumu belirtmek istiyorum.”dedi.

Vali Kahraman’in konusmasinin ardindan Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Toplantisi Meclis Baskani Mustafa Gökhan Alkan’in baskanliginda devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284