Yabanci Is Adamlari Heyeti Karamana Geliyor

15. MÜSIAD Uluslararasi Fuari’na katilmak üzere Fas, Tunus, Iran ve Rusya’dan Türkiye’ye gelen is adamlarindan olusan 48 kisilik Alim Heyeti 28-29 Kasim 2014 tarihlerinde Karaman’a gelecek.

 Yabanci Is Adamlari Heyeti Karamana Geliyor

Mevlana Kalkinma Ajansi ile Karaman MÜSIAD ortakliginda 29 Kasim 2014 saat 10:00’da Karaman Grand Otelde ekli listede yer alan Iran, Fas ve Tunuslu alim heyeti ve is adamlari ile iki görüsmeler yapilacak.

Konuyla ilgili açiklama yapan Karaman MÜSIAD Baskani Turgay Bas, “Ilgilenen tüm isadamlarimiz ikili görüsmeler için davetlidir. Katilimci firmalarin ülkeleri sektörleri ve çalisma alanlarina iliskin bilgilere www.karamandayatirim.gov.tr adresinden ulasilabilir" dedi.
Mevlana Kalkinma Ajansi ile ortaklasa Karaman MÜSIAD olarak yabanci isadamlarini Karaman'a getireceklerini ifade eden Bas, “Ayni sektörde faaliyet gösteren üyelerimiz ve Karamanli sanayicilerimiz için sosyal ve ticari iliskilerini güçlendirme firsati veren bu toplantilarda amacimiz; Karaman'in sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik yönden kalkinmasina katki saglamaktir" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284