Ziraat Bankasi 3 Bin Kisiyi Ise Alacak

Ziraat Bankasi`ndan personel alimiyla ilgili açiklama geldi. Basvuru sartlari belli oldu.

Ziraat Bankasi 3 Bin Kisiyi Ise Alacak
Ziraat Bankasi 3 bin 265 kisiyi ise alacagini duyurdu. Ziraat Bankasi Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Ali Toker yaptigi açiklamada, "Bankamiz subelesme çalismalari çerçevesinde, ihtiyaç olan yerlerde yeni subeler açacak. Kisa-Orta vadede Istanbul'da 100 adet sube, hiçbir bankanin bulunmadigi 36 ilçede ise 'butik sube' açmayi planlamaktadir" dedi.
3.265 YENI PERSONEL
Yeni personel alimi ile ilgili de bilgiler veren Toker, "Bankamizin Istanbul Finans Merkezine tasinma projesi ve yeni subelesme çalismalari nedeniyle olusacak personel ihtiyacinin karsilanmasi maksadiyla yeni çalisma arkadaslarini bünyesine katacaktir. Personel aliminda 4 yillik üniversite mezunlarinin yani sira, bu yil ilk defa lise ve 2 yillik yüksekokul mezunlarina da yasadiklari il ve ilçelerde çalisma imkani sunulacaktir. Adaylar yasadiklari sehirde bulanan subelerde istihdam edilmek üzere sinava katilacaklardir.
Yapilacak sinavlarla bankamiz 2.500 banko asistani, 500 servis görevlisi, 200 uzman yardimcisi, 30 iç kontrolör yardimcisi, 35 müfettis yardimcisi olmak üzere toplam 3.265 genç personeli bankacilik sektörüne kazandirmayi hedeflemektedir" diye konustu
SINAVLA ALINACAK
Iç kontrolör yardimcisi ve müfettis yardimcisi yazili sinavlarinin 17 Kasim 2012 tarihinde 7 il merkezinde düzenlenecegini, Teftis Kurulu'nda uzmanlasmaya gidilerek idari bilimler, hukuk ve mühendislik alanlarindan olmak üzere 3 ayri dalda sinav yapilacagini belirten Toker, adaylarin alanlarina göre özel egitimlerden geçirilerek çalisma alanlarina göre uzmanlasmalarinin saglanacagi bilgisini verdi.
Banko asistani, servis görevlisi ve uzman yardimciligi yazili sinavlarinin ise 24 Kasim 2012 tarihinde 21 il merkezinde düzenlenecegini belirten Ali Toker, "Adaylar ihtiyaç açiklanan iller için basvuruda bulunacaktir. Banko Asistani sinavina lise ve 2 yillik yüksekokul mezunlari, Servis Görevlisi ve Uzman Yardimciligi sinavlarina 4 yillik üniversite ve yüksekokul mezunlari bölüm ayrimi yapilmaksizin basvurabilecektir" ifadesini kullandi
17 Eylül 2012-28 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenecek sinavlar için Ziraat Bankasi internet sitesinden basvuruda bulunulabilecek. Basarili olan adaylar Ziraat Bankasi Bankacilik Okulunda özel egitimlerden geçirildikten sonra göreve baslatilacak.
Kaynak: Haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284