Emin Ege Tam Gaz

Karaman’ın havasını soluyan, ekmeğini yiyip suyunu içen, her karış toprağına ayak basan Yunus Emre:

“İlim ilim bilmektir

İlim kendin bilmektir” der…

İnsanı ve insan sevgisini öne çıkaran Karamanımızın yetiştirdiği değerli evladımız Sayın Emin Ege, dur durak bilmeden ve gece gündüz demeden yıllarca belediyecilik alanında edindiği deneyimini Karaman’a bir hizmet olarak vermek için çalışıp çabalıyor.

Yanında, belediyecilik ve siyaset alanlarında Karamanımıza hizmet üretmiş ve de üretmekte olan değerli insanlardan:

Milletvekilimiz Sayın İsmail Atakan Ünver,

Efsane belediye başkanımız Sayın Yaşar Evcen,

Önceki il başkanlarımızdan Sayın Alaattin Işık ve Sayın Mustafa Cem Kağnıcı,

Mevcut il başkanı Sayın Kadir Engin, mevcut ilçe başkanı Sayın Ahmet Tanju Kuytan,

Gençlik kolları başkanı Sayın Yusuf Başbuğ ve partiye gönül vermiş Sayın Hamzaçeken ve Sayın Zeki Gülseven, Sayın Emin Ege’nin etrafında kitlenerek çalışmalarında omuz veriyorlar.

Böylece Sayın Emin Ege, yüzlerce, binlerce Karamanlıyı kucaklayarak, hedefe doğru yürümüyor, tam gaz koşuyor adeta…

Sayın Emin Ege’ye çalışmalarında başarılar dilemek ve beklentilerimi bildirmek için Karamanın Sesi Gazetesinde yazdığım “Emin Ege’den Beklediklerim” başlıklı yazıma, telefon ya da yorum şeklinde karşılık verilmediğini görünce İl Başkanlığı’na sitem ederek, durumu bildirdim.

Cuma akşamı saat 23.00’de Sayın Emin Ege, telefonla arayarak kendisine bu konuda bilgi verilmediğini, yazıyı hemen okuyacağını söyleyerek, teşekkür etti ve nezaketini, inceliğini, insanlığını gösterip, aşağıdaki yorumunu gönderdi.

Sevgili Kemal abim; Karamanımızın tarihi ve kültürel değerleri ile güzel dilimizin tanıtılması ve öğretilmesi için uluslararası düzeyde çalışmalar yapılacaktır. Trafik karmaşasına ulaşım planları ve bazı uygulamalarla son verilecektir. Şahsımın ve ekip arkadaşlarımın bu konuda bilgi birikimi vardır.

Hava kalitesinin yükseltilmesi içinde gereken yapılacaktır. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Karamana gelirseniz yüz yüze görüşmek isterim. Sevgi ve saygılarımla.

Sayın Ege’ye karşılık olarak: “Sevgili Kardeşim, samimi, dürüst ve çalışkanlığınıza içten inanıyorum. Karamanımız liyakat ve ehliyet sahibi olan sizin yönetiminizde tarihine ve kültürüne yakışır bir noktaya gelecektir.” Diyerek, tekrar çalışmalarında üstün başarı dileklerimi belirttim”

Bu nazik davranışı karşısında Sayın Ege’nin sadece Karaman’da yaşayanlar için değil aynı zamanda Karaman’dan 700 km. uzaklıktaki hemşerileri için de çalışacağını görmüş oldum.

Bu gelişmeler karşısında, yazılı ve görsel basının izlenerek, gerekli bilgiler gerekli yerlere verilmeyecekse, Karaman CHP İl Örgütündeki Basın Birimi ne işe yarar diye düşündüm.

Sayın Ege, sizden ana başlıklar altında isteklerime devam ediyorum: Karamanımız:

Bir “Kültür Vadisi” durumuna getirilmelidir…

Bir açık hava müzesi olduğu halde gerekli ve yeterli tanıtımı yapılamamıştır. Bu nedenle gerek ulusal gerekse uluslararası turist gelmemektedir. Bu alanda gerekli çalışmalar yapılmalıdır.

YORUM EKLE

banner284