10. Valimiz Koca Görevine Basladi

Valiler kararnamesi ile Içisleri Bakanligi Müstesar Yardimciligi’ndan Karaman Valiligine atanan Murat Koca görevine basladi.

10. Valimiz Koca Görevine Basladi
Vali Koca için Valilik önünde resmi karsilama töreni düzenlendi. Karsilama töreninde Il Jandarma Alay Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Vali Yardimcilari Ferhat Burakgazi, Latif Memis, Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat, Sariveliler Kaymakami Eyyup Özdemir, Kazim Karabekir Belediye Baskani Muammer Sari, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur ile daire müdürleri ve valilik personeli tarafindan karsilanan Vali Murat Koca, herkesle tek tek tokalastiktan sonra toplanti salonuna indi ve burada ilk konusmasini yapti
Vali Koca, “Uzun yillar görev yaptigim Baskent Ankara'dan, Türkçenin baskenti Karaman'a geldik. Bu güzide ilimize hizmet etmek büyük bir onurdur. Bu onur ayni zamanda beraberinde büyük sorumlulugu da getirir. Ben simdiye kadar hep hukuk devleti çerçevesinde adil bir anlayisla çalistim, burada da öyle olacak. Kamu görevlileri bayrak yarisi yaparlar, biz bayragi hep birlikte, topluca hizmet yarisina dönüstürecegiz. Makamlar gelip-geçicidir, önemli olan geride hos bir seda birakabilmektir. Allah utandirmasin diyorum” dedi.
Vali Murat Koca, daha önceki dönemlerde Karaman'a Vali olarak hizmet eden basta Vali Süleyman Kahraman olmak üzere tüm eski valilere tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284