100. Yil Caddesi Daha Güvenli Olacak

Baskan Çaliskan “ Vatandaslarimizin Güvenligi Her seyin Üstündedir”

 100. Yil Caddesi Daha Güvenli Olacak

Karaman Belediyesi, ,100. Yil caddesi üzerinde, Alacasuluk Mahallesi ve Sümer Mahallesi’ni bir birine baglayan, yaya geçisini daha güvenli hale getirecek olan üst geçit çalismalarina basladi.

Çevre yolu olarakta bilinen 100. Yil caddesi üzerinde zaman zaman istenmeyen kazalarin olduguna ve bu sorunun çözümüne iliskin bir takim önlemler alinmasi gerektigine dikkat çeken Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Vatandaslarimizin güvenli bir sekilde ulasim saglamalari her seyin üstünde gelir dedi.
Baskan Çaliskan “ Sehrimizin en önemli caddelerinden birisi olan 100. Yil caddesi üzerinden çok sayida araç geçmektedir. Sehir içi ulasimin yani sira sehirlerarasi baglantiyi da saglayan bu cadde üzerinde istenmeyen kazalara sahit oluyoruz. Yayalarin karsidan karsiya geçisleri büyük tehlike arz ediyor. Yaya geçisini daha güvenli hale getirmek için Alacasuluk ve Sümer Mahallesi’ni bir birinden ayiran cadde üzerine bir üst geçit yapiyoruz. Bu üst geçit sayesinde buradaki yaya geçisini daha güvenli hale getiriyoruz.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284