112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Acil çağrı hizmetlerinin ilimizde en etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması, ilgili birimler arasındaki işbirliği ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin devamlılığını sağlamak amacıyla 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Uğur Önsesveren yaptığı bilgilendirme sunumunda, kurumun faaliyet ve çalışmaları, çağrı istatistikleri, Türkiye ve Avrupa’da 112, Engelsiz 112 ve e-Call sistemi, Eylül 2020 yılında toplanan İl Koordinasyon Kurulunda alınan kararların gerçekleşme durumu ve kurumun 2021 yılı hedefleri hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. 

Toplantı, 112 Acil Çağrı Merkezi hizmetlerinin kalitesinin arttırılmasına yönelik görüş ve temennilerin ardından sona erdi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Belediye Başkan V. Eyüp Aslan, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Uğur Önsesveren ve kurulun diğer üyeleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284