16 İlin Yerel Medyası Kız Kalesinde Buluşuyor

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kızkalesi Medya Günleri, 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Kızkalesi Kilikya Otel’de gerçekleştirilecek.

16 İlin Yerel Medyası Kız Kalesinde Buluşuyor

Bu yılki ana teması “Medya ve Kadın” olarak belirlenen Kızkalesi Yerel Medya günlerine Karaman’ın dışında Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Ankara, Mersin ve ilçelerinde yerel yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Yerel medya kuruluşlarının, resmi kurumların, sivil toplum örgütlerinin, akademik çevrelerin birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayan organizasyonda, çeşitli konularda gerçekleştirilecek panel, konferans ve söyleşilerin yanı sıra, yerel yayıncılığın gelişmesi ve güçlenmesini desteklemek amacıyla “Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri” adıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren medya mensuplarına da ödülleri verilecek.

Kızkalesi Medya Günlerine Karaman’dan Karaman’ın Sesi Gazetesi’ni temsilen Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Murat Özünal, Muhabir-Editör Sultan Akbulut, Karamandan.com internet sitesi sahibi Adem Kocatürk ve Karaman Habercisi internet sitesi sahibi Selman Çolak’ın katılacağı öğrenildi.

Kızkalesi Medya günleri 29 Eylül Cuma akşamı saat 19.00’da tanışma ve akşam yemeğiyle başlayacak. Saat 20.30’da ise Medya ve Karaman konulu çalıştay gerçekleştirilecek.

30 Eylül Cumartesi günü ise saat 09.30’da Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde söyleşiler ve sunumlar yapılacak. Öğle yemeğinin ardından ise gezi programı düzenlenecek. Akşam saat 20.00’de ise gala yemeği ve ödül töreni Kızkalesi Barbarossa Otel’te yapılacak.

1 Ekim Pazar günü ise saat 10.30’da gezi programı ve serbest zamanın ardından program sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284