16 Yasindaki Genç Kizdan ‘5 Aydir’ Haber Alinamiyor

Karaman’dan Istanbul’daki halasinin yanina giden 16 yasindaki Rabia Yarininbagi’ndan 5 aydir haber alinamiyor.

16 Yasindaki Genç Kizdan ‘5 Aydir’ Haber Alinamiyor
Edinilen bilgiye göre, yasadigi sorunlar nedeniyle kafasi dinlensin diye ailesi tarafindan Istanbul’daki halasinin yanina gönderilen Rabia Yarininbagi (16) kayiplara karisti. Baba Cemal Yarininbagi, 5 aydir hiçbir sekilde kizindan haber alamadiklarini ifade etti. Zembilli Mahallesi’nde oturduklarini belirten baba Cemal Yarininbagi, "Bundan 6 ay önce kizim B.A isimli kisi tarafindan kaçirildi. Yaptigimiz aramalar sonucu kizimi A.B isimli sahsin Mersin’in Silifke ilçesinde bir evde sakladigini ögrendik ve orada bularak tekrar eve getirdik. Burada kizimi doktora götürdük ve doktorda bize kizimin kafasinin dinlenmesi için Karaman’dan bir süreligine uzaklastirin dedi. Biz de bunun üzerine kizim Rabia’yi Istanbul’daki halasinin yanina gönderdik. Kizim Rabia, bir süre sonra aniden ortadan kayboldu ve 5 aydir kendisine ulasamiyoruz" diye konustu.
Kizini bulabilmek için çalmadik kapi, bakmadik yer birakmadigini ifade eden acili baba, “Kizimin kimlerle konustuguna bakmak için cep telefonu görüsmelerinin dökümüne baktim ve görüsmelerde kayboldugu gün ve onun öncesinde daha önce kizimi kaçiran B.A isimli kisiyle sik sik görüstüklerini tespit ettim. B.A. isimli kisi bize kizimdan haberinin olmadigini söylüyor. Ben eminim ki kizimi B.A, isimli kisi bir yerlerde sakliyor" seklinde konustu.
Kizinin kayip oldugunu Istanbul’da ve Karaman’da polise bildirdigini belirten baba, kizinin hayatindan endise ettiklerini, kizini gören ya da yerini bilenlerin hemen en yakin güvenlik güçlerine bildirmesini istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284