1977–2013 Dile Kolay 37 Yil…

Sevgililer gününü bilmeden önce 14 Subat 1977’de kurdugumuz Karaman’in Sesi Gazetesi yayin hayatini görkemli bir sekilde sürdürüyor.

1977–2013 Dile Kolay 37 Yil…

Kurucusu ve ilk sahibi Medeni Yavuzaslan’dan küçük torun Eylül Yavuzaslan’a gelen zaman içerisinde büyükanne Cemile Yavuzaslan, Fatma Yavuzaslan ve halen gazetenin sahipligini sürdüren Fahri Nisan Yavuzaslan ve muhabir Emel Yavuzaslan ailesi ile tam kadro birinci günün heyecaniyla sürdürülen yayinciligin üzerinden 37 yil geçti.
Bu zaman zarfi içerisinde KGRT televizyonunun alt yapisini hazirlayan ve modern sekilde yayin yapmamizi saglayan Arif Kerem’in aramizdan ayrilarak ebediyete göçmesinin acisini yasadik. Yazarlarimiz merhum Durmus Ali Gülcan’dan, güdük Hasan Pinarbasi’ya, Ali Aysan’a ve halen sag olup bizlere yazilariyla destek olan emekli ögretmen Ali Ünlüer’e, Tarihçi Yazar Talat Duru’ya, Riza Duru’ya, Cemil Arif’e, Foto Renk Mustafa Koçak’a, Adem Kapar’a, Sükrü Çavdur’a, Ahmet Misirlioglu’na, Mustafa Ertas’a, emekli ögretmen Kemal Uysaler’e, Gündogdu Yildirim’a tesekkür ederiz. En önemlisi de 5 TL’lik yitik ilani veren vatandasimiz ile bizlere güç katan sanayici dostlarimiza ve Karamanli hemserilerimize sükranlarimizi belirtmeden geçemeyecegiz.
Ayrica çiktigi günden buyana sayisiz elemanlarimizdan merhum Alibey Akkan ve halen çalisip heyecanlarini gazeteye yogunlastiran Sultan Akbulut, Mustafa Murat Özünal, Selahattin Güldeste, Ayla Erikli, Hatice-Abdullah Atael ile ismini sayamadigimiz dostlarimiza da bin tesekkür eder, nice güzel yillarda bulusmak dilegiyle saygilar sunariz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284