2 Lira Ile Milyoner Oldu

Karaman’da adi açiklanmayan 31 yasindaki insaat isçisi, oynadigi 2 liralik Spor Toto kuponu ile milyoner oldu. 3 talihlinin bildigi 3 milyon liralik büyük ikramiyeden payina düsen 1 milyon lirayi banka araciligiyla aldigi belirtilen Karamanli talihlinin il disinda oldugu öne sürüldü.

2 Lira Ile Milyoner Oldu
31 Agustos- 2 Eylül tarihleri arasindaki Spor Toto’da 3 milyonluk büyük ikramiyeyi, oynanan 15 maçin tamaminin sonucunu bilen 3 talihli paylasti. Talihlilerden birinin Karaman’da oturan ve adi açiklanmayan bir insaat isçisi oldugu ileri sürüldü.
’IHTIYAÇ SAHIBI BIRISIYDI’
Ikramiyenin oynandigi iddaa bayi sahibi Mustafa Çelen, Karamanli talihlinin 2 liralik kupon oynadigini kaydetti. Talihlinin banka araciligiyla ikramiyesini aldigini belirten Çelen, sunlari söyledi:
”Büyük ikramiye Karaman, Gaziantep ve Istanbul’daki 3 talihliye çikti. Karamanli talihlimiz sessiz bir insandi. Zaman zaman gelir, 1- 2 liralik kupan oynar giderdi. Son olarak 2 liralik kupon oynamisti. 15 maçin hepsini bildigi için brüt yaklasik 1 milyon 39 bin lira, vergi kesintisiyle birlikte de yaklasik 935 bin liranin sahibi oldu. Kendisi adina mutluluk duyduk. Çünkü gerçekten ihtiyaç sahibi birisiydi.”
Kaynak: Milliyet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284