2. Meslek Grubu Üyeleri TSO’nun Kahvaltisinda Bir Araya Geldi

Ilimizde gida imalati ile ugrasan ve Ticaret Sanayi Odasi’nin 2. meslek grubuna dahil olan üyeleri kahvaltili bir toplantida bir araya geldi.

2. Meslek Grubu Üyeleri TSO’nun Kahvaltisinda Bir Araya Geldi

Ticaret ve Sanayi Odasi’nda gerçeklesen kahvaltili toplantiya Oda Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, KARSIAD Baskani Kemal Boynukalin ile gida imalati ile ugrasan üyeler katildi.
Kahvalti sonrasinda bir konusma yapan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nin, Karaman'in en önemli gelir kaynagi oldugunu söyleyerek Karaman nüfusunun yüzde 60'lik kismina hitap ettigini belirtti. Karaman'da istihdam payinin en büyük dilimini olusturan fabrikalarimizin isçi bulma konusunda yasadigi sikintilari da dile getiren Toktay, hizmet binasinin yapim asamasinda yasanan sikintilardan da bahsetti. Sikintilarin yasanmasina ragmen Karaman Ticaret ve Sanayi Odasinda yönetim kurulu olarak siki bir mali disiplin uygulayip hizmet binasinin yapimini tamamlayip tüm borçlari ödediklerini söyleyen Toktay, TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu tarafindan Ocak ayi içinde oda hizmet binasinin açilisinin yapilacagini ve çalismalari baslayan TOBB Fen Lisesinin temelini atilacagini söyledi.
Kahvalti sonunda katilimcilar hizmet binasini gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284