2011 Agustos Ayinda Komple Tadilattan Geçirilen Kazim Karabekir Spor Salonunun Çatisi Hala Akacakmi?

Bundan aylar önce yerel bir gazeteye bir yazi yazmis ve Kazim Karabekir Spor Salonu ile ilgili “Akmayan çatiyi söktüler, akan çati yaptilar” demistim. Hiç kimse kusura bakmasin bunlar devletin mali, tadilat için harcanan para da milletin parasi.

2011 Agustos Ayinda Komple Tadilattan Geçirilen Kazim Karabekir Spor Salonunun Çatisi Hala Akacakmi?

3-7 Nisan tarihlerinde Kazim Karabekir Spor Salonunda Genç-Kizlar Basketbol Bölge müsabakalari vardi. Ilk gün müsabakalar gayet güzel oynandi. 4 Nisan günü müsabakalari seyretmeye gittigimde 1. Maç salonun çatisi aktigi için iptal edilmis, görevliler akan bölgelere büyük bir özveriyle naylon gererek müsabakalarin devam etmesi için gayret sarf etmislerdir. Sonunda sorun çözülmüs ve müsabakalara devam edilmistir.
Ne demek gerekiyor bilemiyorum. Hadi eskiden bu salonun zemini sentetik zemindi ama simdi parke zemin, su günlerde Ilimize mevsim normallerinin üzerinde yagmur yagiyor ve dilerim gerekli önlemler alinmis ve spor salonunun parke zemininin zarar görmesi engellenmistir.
Yeni göreve baslayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Sayin Mustafa ELDURAN beyin hassasiyetimi anlayisla karsilayacagini umuyorum. Yeni görevinde basarilar diliyorum. Basarili olacagina inaniyorum. Tesislerle ilgili sorunlari en kisa zamanda çözecegini düsünüyorum. Bu tesisler hepimizindir. Hepimiz duyarli olmak ve tesisleri korumak zorundayiz.
Murat EKIZ
Emekli Beden Egitimi Ögretmeni
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284