2014 Yilinda 22 Bin 500 Kisiye Saglik Hizmeti Verdi

Karaman Belediyesi Poliklinigi, yaptigi çalismalarla vatandaslara sifa kapisi oldu. 2014 yilinda yaklasik 22 bin 500 kisi belediye polikliniginde muayene oldu.

 2014 Yilinda 22 Bin 500 Kisiye Saglik Hizmeti Verdi

Karaman Belediyesi Poliklinigi, hafta içi her gün Türkçe Parki yaninda eski belediye binasinda hizmet vermeye devam ediyor. 2 doktor, 3 hemsire, 1 saglik görevlisi, 1 laborant ve 1 hizmetli personelden olusan poliklinikte 2014 yilinda 22 bin 218 hasta muayene oldu. Otoanalizör ve Hemogram türü biyokimya cihazlarinin yer aldigi merkez, tüm tetkiklerini kendi laboratuvarinda yapabiliyor, ayrica merkezde ise giris muayenesi de yapiliyor.

Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaslarin ücretsiz olarak yararlandigi poliklinikte, geçtigimiz yil; 2335 hastaya enjeksiyon, 6335 hastaya kan ve idrar tahlili yapilirken, ilaç alacak durumu olmayan 2301 kisiye ilaç, 280 kisiye de defin belgesi verildi.
Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede Karaman halkina her alanda en iyi hizmeti sunmak istediklerini belirterek: “Saglik, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çok önemli bir konudur. Böylesine önemli bir konuda belediye olarak en iyi hizmeti sunmaya çalisiyoruz. Belediye bünyesinde hizmet veren poliklinigimiz, Uzman doktorlar ve tecrübeli saglik personelini ile haftanin bes günü hizmet veriyor. Buraya gelen vatandaslardan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Vatandaslarimizin saglik konusundaki muayene ve tahlil islemlerinin yani sira resmi islemleri için gerekli olan belgeler de düzenlenmektedir.” degerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284