“2016 Yili Karaman Kamu Hastaneleri Için Verimli Bir Yil Olacak”

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterliginin olagan “ Verimlilik Degerlendirme Toplantilari” her ay düzenli olarak devam ediyor.

“2016 Yili Karaman Kamu Hastaneleri Için Verimli Bir Yil Olacak”

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu’nun baskanliginda yürütülen toplantilara Genel Sekreterlikte görev yapan sorumlu personel ile Ilimiz kamu hastanelerinin saglik yöneticileri ve idarecileri katiliyor.
Kamu hastanelerinin 2016 Ocak ayinin verilerinin degerlendirildigi bu ayki toplanti Genel Sekreterlik Egitim Salonunda gerçeklestirildi. Dr. Ayhan Erenoglu yaptigi açilis konusmasinda bir yillik birlikte çalismanin meyvelerini toplamaya basladiklarini belirterek “ artik bir ve birlik olduk. Güzel bir aile fotografimiz var. Daha da mükemmele gitmek için çalisacagiz. “ dedi.
Kurumlarinda güzel ve basarili islere imza atildigini ifade eden Genel Sekreter bundan sonraki sürecin çok daha verimli olacagini vurguladi.
Ermenek Devlet Hastanesine en son gerçeklestirdikleri ziyaretin izlenimlerini aktaran Dr. Erenoglu “Ermenek’te muazzam bir yapi yükseldi. Tüm olumsuz fiziki kosullara nazaran Ilçede verilen saglik hizmetleri özverili sekilde devam etti. Uzman hekim sayimizi 15’ çikardik. % 90 oraninda hemen hemen tüm branslarda hekimlerimiz tamamlandi. Çalisanlarimizin da halkimizin da memnun olduklarini yaptigimiz görüsmelerde gördük. Dolayisiyla bizde Ermenek‘te verilen hizmetten memnunuz” dedi.
Karaman Devlet Hastanesinde de açik kalp ameliyatlarinin yapilmaya baslanmasiyla hizmette farkli bir yol daha açacaklarini anlatan Dr. Ayhan Erenoglu Devlet Hastanesinde % 79 uzman hekim doluluk oraninda 87 aktif uzman hekimle full kapasite ile hizmet verdiklerini bildirdi. Karaman Devlet Hastanesinin hekim sayisinin arttirilmasi için çalistiklarini dile getirdi.
Genel Sekreter Devlet Hastanesinin bahçesindeki otoparkin genisletilme çalismalarina baslanacagini, bu konuda da Sayin Belediye Baskanimizdan isbirligi ve yardim sözü aldiklarini aktardi. Karaman’da saglik çalisanlari için kres açilmasi için girisimlerde bulunacaklarini da vurgulayarak önümüzdeki günlerde Bakanlik yetkilileri ile görüsme yapacaklarini söyledi.
Toplanti kurumlarin sunumlariyla devam etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284