2018 SGK Teşvikleri Ve Kurumlar Vergisi Semineri Yapıldı

İlimiz Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından SGK teşvikleri ve Kurumlar vergisi konularında mali müşavirlere seminer verildi.

2018 SGK Teşvikleri Ve Kurumlar Vergisi Semineri Yapıldı

Oda Şevki Karcı Seminer Salonu'nda yapılan bilgilendirme toplantısı, Oda Başkanı Umut Aydın’ın açış konuşması ile başladı. Daha sonra SGK İl Müdürü Serdar Fındık, SGK Denetmen Yardımcısı Fatih Mehmet Demirel ve SGK Denetmen Yardımcısı Fatih İbrahim Karaca, "2018 SGK Teşvikleri" içerisinde yer alan "İlave İstihdam Teşviki, Bir Senden Bir Benden İstihdam Teşviki ve Asgari Ücret Desteği" konularında Oda üyelerine, stajyerlere, stajyer adaylarına, büro ve firma muhasebe elemanlarına sunum yaptılar.

Teşvikler ve asgari ücret desteği ile ilgili katılımcılardan gelen sorulara cevap verdiler. TÜRMOB Eğitmeni YMM İrfan Vural'ın sunumuyla "Kurumlar Vergisi Beyanında Yol Haritası" Semineri yapıldı. Seminerde YMM İrfan Vural, Kurumlar Vergisinde Mükellefiyet, Kurum Kazancının Unsurları ve Kapsamı, Kurum Kazancının Tespitinde Giderler, Geçmiş Yıl Zararlarının Mahsubu, Muafiyet, İndirim ve İstisnalar, Örtülü Sermaye ve Transfer fiyatlandırması konularında bilgiler verdi ve örnek uygulamalar anlattı. Seminerin soru-cevap kısmında Seminere katılanlardan gelen sorulara cevap verdi. Seminerin sonunda Oda Başkanı Umut Aydın, İrfan Vural'a Plaket takdim etti ve katılımcılara teşekkür belgesi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284