2019 - 2020 Yılı “Kış Tedbirleri” Toplantısı Yapıldı

Kış mevsiminde olumsuz kış koşullarının gündelik hayatı olumsuz yönde etkilememesi için kurumlarca alınacak önlemleri belirlemek, kurum ve kuruluşları arasında koordinasyonu sağlanması amacıyla “2019-2020 Yılı Kış Tedbirleri” toplantısı yapıldı.

2019 - 2020 Yılı “Kış Tedbirleri” Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığının 2019 yılı Kış Tedbirleri Genelgesi doğrultusunda gerçekleştirilen ve Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nun başkanlığını yaptığı toplantıya; İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Üzeyir Gönen ve Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, AFAD il Müdürlüğü tarafından kış koşullarının hayatı olumsuz etkilerinin asgariye indirilmesi amacıyla ilgili kurumlar tarafından alınması gereken önlemleri içeren geniş kapsamlı bir sunum yapıldı.

Sunumda, genel hayatı etkileyeceği ve kurumlar arası koordinasyonu gerektirebileceği değerlendirilen yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, beklenen olayların öncesinde muhtemel can ve mal zararlarının önlenmesi/azaltılması, müdahale çalışmalarının daha etkin ve verimli yapılabilmesi konuları ele alındı.

Toplantı görüş ve temennilerle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284