2019 Yılı Yatırımları Değerlendirildi

İlimiz genelinde yürütülen kamu yatırımların koordinasyonu ve izlenmesi amacı ile 2020 yılının ilk koordinasyon kurulu Vali Fahri Meral başkanlığında yapıldı.

2019 Yılı Yatırımları Değerlendirildi

2019 yılında il genelinde yürütülen kamu yatırımlarının değerlendirileceği toplantının hayırlara vesile olması dileklerinde bulunarak konuşmasına başlayan Vali Meral, “2019 yılı içerisinde mahalli idarelerin yatırımları dâhil olmak üzere toplam 259 proje üzerinde çalışıldığını belirterek bu yatırımlardan 164 projenin tamamlandığını, 73 projenin ise devam ettiğini söyledi. Konuşmasında projelerin tamamlanması noktasında yüzde 78 oranında bir fiziki gerçekleşme yaşandığını ifade eden Vali Meral, 2019 yılı itibariyle toplam proje tutarının 3 milyar 299 milyon 482 bin 327 Türk lirası olarak gerçekleştiğini söyledi.

Toplantının devam eden bölümünde ise yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri, il genelinde yürütülen yatırımların son durumu hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdiler.
Görüş ve temennilerin ardından yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı sona erdi.
Valilik Toplantı Salonunda Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Vali Yardımcısı Vekili Yıldıray Malgaç, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284