2019 Yılı Yol Ve Ulaşım Programı Belirlendi

İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alparslan, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın ve Mehmet Yakarşimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar'ın başkanlığında 2018 yılı programında tamamlanacak işler ve 2019 yılı İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Programını belirlemek için bir araya geldi.

2019 Yılı Yol Ve Ulaşım Programı Belirlendi

Karaman İl Özel İdaresi'nin asfalt çalışmaları dışında merkez köy içi yollarının kumlama, stabilize, onarım vb. gibi işlerin yapılması için köy Muhtarlarımızın talebine istinaden kış gelmeden öncelikli olarak yapılması zorunlu ve ivedi olan yerlerin programını yapmak için bir araya gelerek şu an yapılan işlerin 2019 yılında yapılacak işler için ön hazırlık olduğunun altını çizdiler.

İl Genel Meclisi tarafından 2019 yılı bütçesinde belirtilen ve karar alınan, 2019 yılı içerisinde yapılacak olan köy yollarının altyapı, bakım, onarım vb. gibi çalışmalar da gözetilerek 2019 yılı Yol ve Ulaşım Müdürlüğü programına son şeklinin verilmesinin ardından görüşmeyi sonlandıran yetkililer; programın İlimize hayırlı olmasını temenni ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284