2020 Yılında Karaman’da Projelerin Fiziki Gerçekleşme Oranı Yüzde 61 Oldu

Karaman genelinde yürütülen kamu yatırımlarının koordinasyonu ve izlenmesi amacı ile yapılan 2020 yılının 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

2020 Yılında Karaman’da Projelerin Fiziki Gerçekleşme Oranı Yüzde 61 Oldu

Piri Reis Kültür Merkezinde yapılan toplantıda Karaman genelinde 2020 yılında mahalli idarelerin yatımları dâhil toplam 228 adet proje üzerinde çalışıldığı belirtilirken, projelerin toplam tutarının 3 milyar 930 milyon 623 bin 025 Türk Lirası olduğu ifade edildi. 2020 yılı harcamasının 419 milyon 928 bin 976 Türk Lirası belirtilen toplantıda, projelerin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 61 olarak gerçekleşirken 69 projenin tamamlandığı, 121 projenin ise devam ettiği ifade edildi. 
Yapımı devam eden proje ve yatırımların en kısa süre içerisinde tamamlanarak hayata geçirilmesinin Karaman’ın gelişmesi ve büyümesi noktasında önemli olduğunu söyleyen Vali Işık’ın bizzat başkanlık yaptığı toplantı yatırımcı kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından projelerle ilgili sunumların yapılması, kurumlar arası koordinasyonu gerektirecek konuların görüşülmesinin ardından temennilerle sona erdi.
 Fiziki mesafe kurallarına dikkat edilen 2020 yılının 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Vali Yardımcısı Yıldıray Malğaç, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri ile koordinasyon kurulunun diğer üyeleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284