20.Anadolu Odalari Platformu Ermenek`te Toplaniyor

15 SMMM Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve yöneticilerinin katilacagi 20.Anadolu Odalari Platformu toplantisi, Karaman SMMM Odasi’nin ev sahipliginde 6-7 Agustos 2015 tarihlerinde ilimize bagli Ermenek ilçesinde düzenlenecek.

20.Anadolu Odalari Platformu Ermenek`te Toplaniyor

Toplantiya Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankiri, Eskisehir, Erzurum, Karaman, Kayseri, Kirikkale, Kirsehir, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas, Yozgat illerinin oda yöneticileri katilacak.
Yarin ilk olarak saat 14.00’de Ermenek Sehitligi, Ermenek Kaymakamligi Belediyesini ziyaret edecek olan Oda Baskanlari daha sonra Selçuklu Otel’de 15.30’da baslayacak olan 20. Anadolu Odalari Platform toplantisina katilacaklar.
Toplantida bir önceki yapilan toplantida alinan kararlarin görüsülmesi ve deklare edilmesi, E-Fatura, E-Defter, E-Birlik, E-Sözlesme, Platform üyesi Odalarin, Odalar arasi Birliktelik Mevzuat Çalismalari, Meslek Unvanlarinin Kullanimi hakkinda, Meslek Mensuplarinin Azami Is Kapasitesi Hakkindaki Görüsler, GIB Kayit Disi Ekonominin Azaltilmasi Programi Eylem Plani-Beyan ve Bildirime Yönelik Form ve Bildirimlerin Revize Edilmesi hakkinda, Güncel Konularin Görüsülmesi, Bir sonraki toplantinin tarih ve yerinin belirlenmesi ve dilek temennilerle ilgili konular görüsülecek.
Daha sonra heyet Türkiye’nin birinci, Avrupa’nin 6. büyük baraji olan Ermenek Barajini gezecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284