23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşku İle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. yılı tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşku İle Kutlandı
Etkinlikler kapsamında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.
Çelenk sunma törenine, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunumu yapılmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı’mız okundu.
Çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı için Yem Sanayi İlkokuluna geçildi. Programa; Karaman Valisi Sayın Murat Koca, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, KMÜ Rektörü Sabri Gökmen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Karaman Valisi Sayın Murat Koca, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan törene katılan halkın ve öğrencilerin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yem Sanayi İlkokulu Müdürü Hasan Ünlü yaparken öğrencilerin okuduğu şiirlerde davetliler tarafından tam not aldı. Öğrencilerin hünerlerini sergiledikleri folklorik ve müzikal gösterileri de protokol üyelerine ve misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.
Programda son olarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yıldönümü nedeniyle 04- 20 Nisan 2016 tarihleri arasında Temel Eğitim Kurumları arasında “23 Nisan ve Çocuk” konulu resim, kompozisyon, bilgi ve genel kültür yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Karaman Valisi Sayın Murat Koca, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Gezici tarafından hediyeleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284