23 Nisan´ı Hastanede Kutladılar

Sağlıcakla Kal Projesi kapsamında Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Karaman Devlet Hastanesi çocuk servisinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

23 Nisan´ı Hastanede Kutladılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karaman Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocukların bayramı kutlandı.

Karaman Valisi Sayın Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık ve Vali Ali Akan İlkokulu Müdürü Özcan Üstün hastanenin çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret ederek onları sevindirdi.

Ziyaret öncesinde Vali Ali Akan İlkokulu öğrencileri arkadaşları için müzikal gösterilerini sundular. Gösterileri ilgiyle izleyen minikler, dans eden arkadaşlarına alkışlarıyla eşlik ettiler.

Vali Ali Akan İlkokulu öğrencileri şiirlerini hastanede gerçekleştirilen programda misafirlere okudu. Ayrıca öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi de protokol üyelerinin ve misafirlerin büyük beğenisini topladı.

Programın sonunda Sağlıcakla Kal Projesinin uygulanmasında emeği geçen okul yöneticilerine ve öğretmenlere Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Program sonrasında çocuk servisinde tedavi gören çocuklarla yakından ilgilenerek hastalıkları hakkında ailelerinden bilgi alan Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve beraberindekiler geçmiş olsun dileklerinde bulunurken onlara oyuncaklar hediye etti.

Çocukların yüzlerinde gülücükler bırakan program çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284