3 Aralık Dünya Engelliler Günü Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

Vali Fahri Meral, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi, Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Eğitim Anaokulu, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri ile ortaklaşa düzenlenen programda engelli öğrenciler sahne aldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen programa, Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt, daire amirleri, milli eğitim şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program öncesi öğrenciler, Vali Fahri Meral ve protokol üyelerini mehter marşı ile karşıladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt’un açılış konuşması ile devam etti.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda Karaman Özel Eğitim Anaokulunun minik öğrencilerinin sergilemiş olduğu gösteri davetliler tarafından ilgiliyle izlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan klip izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken öğrencilerin sahne performansları, sportif ve müzikli dans gösterileri izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı.

Program daha sonra Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrencilerinin verdiği konserle devam etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırlanan programın sonunda Vali Fahri Meral tarafından yıl içerisinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren engelli öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Program engelli öğrenciler tarafından hazırlanan serginin gezilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284