3 Aralık Engelliler Günü Kutlandı

Karaman Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen, öğrenci etkinliklerinin ve ödül töreninin yer aldığı 3 Aralık Dünya Engelliler günü programı yapıldı.

3 Aralık Engelliler Günü Kutlandı

Karaman Kent Konseyi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında; Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri işbirliğinde bir program tertip etti. 2 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.30’dai Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Vali Süleyman Tapsız’ın eşi Ayşe Tapsız, Vali Yardımcısı Erkan Karahan, Karamasnoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve protokol konuşmaları ile başlayan program da; Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri ve Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler yer aldı. Büyük beğeni toplayan gösterilerin ardından Karaman Kent Konseyi ve Rehberlik Araştırma Merkezi’nce tertip edilen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284