3 Bin Kisilik Kapali Spor Salonunda Çalismalar Basliyor

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kirbagi Mahallesi’ne yapilacak olan 3 bin kisilik kapali spor salonunu projesinin yer tesliminin yapildigini söyleyerek çalismalarin Mart-Nisan ayi gibi baslayacagini belirtti.

3 Bin Kisilik Kapali Spor Salonunda Çalismalar Basliyor

Projenin Gençlik ve Spor Bakanligi ile birlikte yürütüldügünü söyleyen Baskan Çaliskan: “Karaman hizla büyüyen bir sehir. Buna bagli olarak sehrimizin ihtiyaçlari da artiyor. Spora yönelik yatirimlar bu ihtiyaçlarin en önemlilerinden. Çocuklarimizin ve gençlerimizin kötü aliskanliklardan uzak kalarak sportif faaliyetlerden bulunabilmeleri için spor yatirimlarina büyük önem veriyoruz. Bu baglamda kamu yatirimlarinin hizli ve saglikli bir sekilde gerçeklesebilmesi için belediye olarak gereken bütün destegi veriyoruz.
Belediyemiz ve Gençlik ve Spor Bakanligi isbirliginde hayata geçirilen, önemli bir proje olan ve sehrimizin spor anlaminda birçok ihtiyacina cevap verecek olan 3 bin kisi kapasiteli Kapali Spor Salonu projesinde ihale tamamlandi ve yüklenici firmaya yer teslimi yapildi. Önümüzdeki Mart - Nisan aylarinda çalismalar baslayacak. Okullarin ve amatör spor kulüplerinin yani sira tüm sporcularin spor yapabilecegi Kapali Spor Salonu, 1. ve 2. Toki’nin arasinda kalan bölgeye yapilacak. Tesis içinde basketbol sahasi, voleybol sahasi, hentbol sahasi yer alacak.
Saglikli Bir Nesil Için Çalismalarimiz Devam Edecek
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, sportif anlamda hizmetlerin 3 bin kisilik spor salonuyla sinirli kalmayacagini, gençlerin saglikli ortamlarda kendilerini en iyi sekilde yetistirebilmelerini saglamak amaciyla Semt spor sahalari sayisini arttiracaklarini da sözlerine ekledi. Baskan Çaliskan: “Karaman’da spor yatirimlarimiz devam edecek. Geçen yil 5 farkli mahalleye 7 adet Semt spor Sahasi yaptik. Bu sene de 6 mahalleye 8 Semt spor sahasi yapacagiz. Bakanliklarimiz düzeyinde, ilimizde yapimi devam eden ve yapilmasi planlanan bütün yatirim ve hizmetlere olan destegimizi devam ettirecegiz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284