3. Kızkalesi Yerel Medya Günlerine Karaman Basını Da Davet Edildi

Mersin’in Erdemli ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Kızkalesi Yerel Medya Günlerine Karaman’ın da aralarında bulunduğu 16 ilin yerel medya mensupları davet edildi.

3. Kızkalesi Yerel Medya Günlerine Karaman Basını Da Davet Edildi

Bu yılki ana teması “Medya ve Kadın” olarak belirlenen Kızkalesi Yerel Medya günlerine Karaman’ın dışında Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Ankara, Mersin ve ilçelerinde yerel yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Yerel medya kuruluşlarının, resmi kurumların, sivil toplum örgütlerinin, akademik çevrelerin birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayan organizasyonda, çeşitli konularda gerçekleştirilecek panel, konferans ve söyleşilerin yanı sıra, yerel yayıncılığın gelişmesi ve güçlenmesini desteklemek amacıyla “Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri” adıyla bir yarışma da düzenlenecek.

29-30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde Kızkalesi’nde gerçekleştirilecek olan 3. Kızkalesi Yerel Medya Günlerinde icra edilecek olan basının sorunları çalıştayının bu yılki ana teması “Medya ve Kadın” olarak belirlendi. Erdemli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Kız Kalesi Yerel Medya Günleri’ne 10 Farklı Üniversiteden oluşturulan bir akademik danışma kurulu destek veriyor.

Erdemli Belediyesi tarafından gönderilen davet mailinde, “29 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde yapılacak olan medya günlerinde Karaman'ı Torosların bu yakasında Erdemli- Kızkalesi'nde görmekten ve yarışmaya katılım sağlamanızdan mutluluk duyarız” dendi.

2016 yılına ait eserlerin katılabileceği Yarışmanın Kategorileri şöyle:

Yılın En İyi Yerel Televizyon Kadın Haber Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Erkek Haber Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Erkek Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Kadın Sunucusu, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Televizyon Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Haber Muhabiri, En İyi Yerel Televizyon Haber Programı, En İyi Yerel Televizyon Spor Programı, En İyi Yerel Televizyon Kültür-Sanat Programı, En İyi Yerel Televizyon Eğitim Programı, En İyi Yerel Televizyon Ekonomi Programı, En İyi Yerel Kadın Radyo Sunucusu, En İyi Yerel Erkek Radyo Sunucusu, En İyi Yerel Radyo Programı, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Radyo Sunucusu, En İyi Yerel Dergi Tasarımı, En İyi Yerel Dergi Haber Fotoğrafı, En İyi Yerel Dergi Haber Muhabiri, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Dergi, En İyi Yerel Dergi Araştırma-İnceleme Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Dergi Söyleşisi, En İyi Yerel Dergi Ekonomi Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Dergi Sanat Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Haberi, En İyi Yerel Gazete Tasarımı, En İyi Yerel Gazete Haber Fotoğrafı, En İyi Yerel Gazete Araştırma-İnceleme Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Söyleşisi, En İyi Yerel Gazete Ekonomi Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Spor Sayfası/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Muhabiri, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Gazete, En İyi Yerel Gazete Spor Muhabiri, En İyi Ulusal Haber Ajansı Yerel Temsilcisi, En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi, En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi Tasarımı, Türkçeyi En İyi Kullanan Yılın En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi ve Onur Ödülü.

Adem Arslan, Yarışma Kategorileri ile Yarışma Başvurusu ve gerekli bilgilere //kizkalesimedyagunleri.com internet adresinden ulaşılabileceğini bildirdi ve basın mensuplarını yarışmaya katılmaya davet etti. Yarışmaya son katılım tarihinin ise 15 Eylül 2017 Cuma olduğu açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284