37. Yasimizi Kutladilar

14 Subat 1977’de yayin hayatina baslayan ve bugüne gelen Karaman’in Sesi Gazetesi kurulusunun 37. yilini kutluyor.

37. Yasimizi Kutladilar

Gazetemizin kurulusunun 37. yili nedeniyle tebrik mesajlari gönderenlere tesekkür ederiz.
14 Subat 1977 tarihinde yayin hayatina baslayan Gazetenizin kurulusunun 37.Yildönümünü kutlar, Güvenilir, ilkeli, habercilik anlayisi ile bizlere destek olan Karaman’in Sesi Gazetesine yayin hayatinda basarilar diler, saygilar sunarim.
Lütfü SÖNMEZ
Il Emniyet Müdürü
1.Sinif Emniyet Müdürü
***
Yayin hayatina basladigi 14.02.1977 tarihinden bugüne, yerel basinimizin güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Karamanin Sesi Gazetesi, sorumlu ve ilkeli haber anlayisiyla kurulusundan bugüne kadar Karamanli hemserilerimizin güvenilirligini ve sayginligini kazanmistir .“Karaman’in Sesi Ailesi'' 37 yildir basarili çalismalara imza atmistir. 37 yillik mazisinde dogru, hizli ve tarafsiz haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen Karaman’in Sesi Gazetesi'nin bu misyonunu bundan sonrada sürdürecegine inaniyoruz. Örnek teskil eden bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinligi içerisinde tarafsiz ve dogru habercilik yapan Karamanin Sesi Gazetesi'nin 37. kurulus yil dönümünü, sizi ve sahsinizda tüm çalisanlarini kutlar, basarili çalismalarinizin devam edecegi inanciyla en derin sevgi ve saygilarimizi sunariz.
M. Cem Kagnici
CHP Merkez Ilçe Baskani
Ahmet Ertugrul
CHP Il Baskani
***
Kitlesel iletisimin gerekliligine ve gücüne inanan dostlarinin manevi destegi, aile fertlerinin sinirsiz özverileri ile bütünlesen çocukluk arkadasim Medeni YAVUZASLAN’in azmi, gelinen noktanin sihirli ipuçlaridir. Daha nice 14 Subatlarda birlikte olmak dilegimle Karaman’in Sesi Gazetesi’nin kurulus yilini kutluyor, Saglik ve basari dileklerimle sevgiler sunuyorum
Orhan YÜKSEL /ANTALYA
***
ACIYI BAL EYLEYEN KARAMAN’IN SESI

Bu gün ne oldu-bitti? Senden okuduk
Haber, kutlama, ölüm senden izledik
Tarihini, kültürünü, sehrimizin senden ögrendik
Karaman’in Sesi, gözü oldun hepimize.

Gündüz demedin, gece demedin
Bizim için kosturdun, didindin
Hatta acilarin en acisina kor yandin
Aciyi bal eyleyip; sesimiz oldun bize.

Renkli kisilerini bize tanittin.
Bilinmeyen tarihini bize anlattin.
Otuz yedi yildir gönül gözünle gösterdin.
Gözümüze fer oldun Karaman’in Sesi Gazetesi
Murat Ay
***
Yine çiçek göndererek yas günümüzü kutlayan Remzi Tartan ve Yüksel Atik ile gazetemize gelip tebrikte bulunan Karaman Belediyesi Destek Birimler Müdürü Sinan Güder’e, Cici Turizm’e tesekkür ederiz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284