4-6 Yas Kur`an Kursu Için Egiticilere Egitim Veriliyor

4-6 Yas grubuna yönelik Kur’an Kurslari Ögretim Programinin uygulandigi siniflarda görev almak isteyen Kur’an kursu ögreticilerine yönelik olarak Diyanet Isleri Baskanligi ile MEB Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü arasinda, “4-6 Yas Çocuk Etkinlikleri ve Egitimi” adinda modüler sertifika egitim programi ve uygulamaya konuldu.

 4-6 Yas Kur`an Kursu Için Egiticilere Egitim Veriliyor

4-6 Yas grubu siniflarda görev almak isteyen ögreticilerin söz konusu egitim modülünü almalari için müracaat eden ögreticilere egitim veriliyor.

Konuyla ilgili olarak Müftülükten yapilan açiklamada, “Müftülügümüz tarafindan merkez ve köy Kur’an Kurslarinda ögretici olan görevli personelimize 4-6 yas gurubu Kur’an kurslarinda görev almasi için Halk Egitim Müdürlügü nün görevlendirdigi bir Ögretici tarafindan Müftü Ilhan Aydin Kur’an Kursunda basladi. Verimliliginin artirilmasi hizmet kalitesinin yükseltilmesi amaciyla 15 ögreticinin katildigi Hizmet içi Egitim kursu 296 saat devam edecek. 296 saatlik dersi tamamlayan ögreticilere 4-6 yas grubuna yönelik kurs ve siniflarda ihtiyaca göre görev verilmesi planlanmaktadir. Müftü Ilhan Aydin Kur’an kursunda devam eden hizmet içi egitim seminerini Il Müftümüz Nuri Degirmenci ziyaret ederek ögreticilere bir konusma yapti. Il Müftümüz Müftü Ilhan Aydin Kur’an kursunda bulunan Görme Engelliler sinifini ziyaret ederek ögrenciler ve ögreticiye basarilar diledi” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284