4 Dolmus Hatti Birlesti

Ilimizde sehriçi yolcu tasimaciligi yapan 4 dolmus hatti ortak karar alarak tek çati altinda toplandi.

4 Dolmus Hatti Birlesti

2 Nolu Yunuskent, 3 Nolu Cumhuriyet, 4 Nolu Beyazkent ve 5 Nolu Dogukisla dolmus hatlari 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren tek çati altinda toplanarak hizli ve seri yolcu tasimaciligi yapma karari aldilar.
Bu birlesmeyle ilgili olarak dolmus söförleri adina konusan Cemalettin Canuylasi, “Karaman’da yillardan buyana özlenen bir tablo vardi. Bunun ilkini gerçeklestirip Karaman halkina en iyi hizmeti nasil verebiliriz amaciyla dolmus hatlarimizi tek çati altinda toplama karari aldik. Aslinda ilimizde bulunan tüm hatlarin birlesmesi daha çok yarar getirir ancak bazi nedenlerden dolayi ilk olarak 2, 3, 4 ve 5 nolu dolmus hatlari olarak birlesme karari aldik. Bu dört hat zaten Dogumevi etrafinda hep birlikte vakit geçiriyor. Birlikte düsünüyoruz. Bu birlesmeyle Belediyeyle daha rahat uygulamalar içerisinde olacagiz. Vatandas daha güzel bir hizmet alacak. 130 arkadasimiz bu birlesmeye imza atti. 16 Eylül Pazartesi’den itibaren bu çalisma sistemine giriyoruz. Insallah basarili olur, bu örnek hareket diger illerimize de örnek olur. Dolmuscu camiamiza hayirli olsun diyorum” dedi.
Yeni uygulamayla Yunuskent, Cumhuriyet, Beyazkent ve Dogukisla hattinda çalisan 130 dolmusun birer hafta arayla dönüsümlü olarak dolmus güzergahlarini degiserek çalisacaklar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284