4. TOKİ Yolu Ne Zaman Aydınlatılacak?

Karaman’ın yeni yerleşim alanlarından 4. TOKİ diye bilinen İşçi, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan konutların bulunduğu bölgeye sağlanan yolda ışıklandırma olmaması sürücülerin yollarını bulmada sıkıntı yaşamalarına neden oluyor.

4. TOKİ Yolu Ne Zaman Aydınlatılacak?

Üçüncü TOKİ önünden açılan yeni yol üzerinde herhangi bir sokak aydınlatması bulunmaması, yolun virajlı ve engebeli olması nedeniyle kimi sürücü zaman zaman yolu şaşırdıklarını belirtiyor.

Konuyla ilgili olarak bu bölgede oturan vatandaşlar gazetemize yaptıkları açıklamada, “Mayıs ayından beri TOKİ konutlarına taşınan bizlerin yol, market, ulaşım sorunları aradan geçen 7 aya rağmen bir çözüme kavuşturulamadı. Şimdilik ulaşımımız 3 Belediye otobüsü ile sağlanıyor. Ancak bizler dolmuş hatlarının da bu bölgeye girmesini istiyoruz. Market eksikliğimiz halen bir çözüme kavuşturulmadı. Mevcut binada yıkıldı. Ancak henüz yerine yapılan yeni bir bina yok. Bunların yanında en önemli sorunumuz yol. Evlerimize ulaşabilmek için oldukça uzun ve dolambaçlı bir yoldan gidip gelmek durumundayız. Bu yol özellikle akşamları ışıklandırma olmaması nedeniyle tehlike arz ediyor. Madem ulaşım için bu yolu kullanmaya devam edeceğiz Belediye ve MEDAŞ yetkililerinden ışıklandırma için çalışma yapmalarını talep ediyoruz. Aksi takdirde özellikle karlı ve yağışlı havalarda kazalara davetiye çıkacak” dediler. (Haber: Sultan Akbulut)

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veli cifci
Veli cifci - 5 yıl Önce

7 Ay oldu 4 cu Toki yerleşim Alanı bu faaliyetlerin bir an önce faaliyete geçmesini 4 cu Toki sakinleri Adına tamamlanmasini istediğimizi belirtiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner284