43. Anadolu Odaları Platformu Karaman’da Toplandı

43. Anadolu Odaları Platform Toplantısı 2 Aralık tarihinde, Karaman’da gerçekleştirildi. Türmob Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Nazım Tekelioğlu, Murat Demirtaş, Muharrem Kaya ve Anadolu Odaları Platformu Başkanı Abdurrahman Özkan ve illerden katılan Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meslektaşları Karaman SMMM Odası’nda bir araya geldi.

43. Anadolu Odaları Platformu Karaman’da Toplandı

Karaman SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Karaulu toplantının açış konuşmasında misafirlere “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, tüm oda başkanları ve yöneticilerine ev sahipliği yapmaktan sizleri Karaman’da ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum.” diye ifade etti.

“Muhasebe mesleği ekonominin temelidir. Ekonomi temelinin, Kalbine taht kurmuş Mali Müşavirler olarak, Eli silah tutan teröristlere karşıyız, karşıyız, karşıyız.

Dünyada ve ülkemizde bugünlerde içinde bulunduğumuz, Savaş, Kaos, Kargaşa çıkaran, mazlumları sömüren ekonomi terörü estirenlere ‘de karşıyız.

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde TÜRMOB seçimleri yapılmıştır. Yeniden seçilen, Genel Başkanımız Emre Kartaloğlu’na, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Nazım Tekelioğlu’na, Murat Demirtaş’a, Muharrem Kaya’ya şahsım, Oda Yönetim Kurulu ve meslektaşlarım adına görevlerinde üstün başarılar dilerim.

Toplantımızın gayesi, Ekonomiyi konuşacağız, mesleği, meslektaşlarımızın, odalarımızın, kamu kurum kuruluşlarla olan sorunlarını konuşacağız.

Kıymetli misafirlerimiz toplantımızda alınacak kararların, meslektaşlarımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” diye ifade etti.

43. Anadolu Odaları Platformu Toplantısının 2.gününde Karaman’ın tanıtımı için 20 ilin Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 3 Aralık tarihinde, Aktekke Medar-ı Mevlana Camii Gezisi, Taş Bina Tanıtım Merkezi, Yunus Emre Cami Türbesi ve Şiir Bahçesi Gezisi Karaman SMMM Odası Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikle yapıldı.

Düzenlenen 43. Anadolu Odaları Platformu Toplantısına, Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat ve misafir oda olarak Alanya, Bursa, Mersin, İzmir’den misafirler katılım sağladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Smmo başkanı yaşadığımız hayat pahaliligini dış güçlere bağlamış, bu dış güçleri bir bulursam elimden kimse kurtaramaz.

SIRADAKİ HABER

banner284