5 Ayda 55 Bin Ton Asfalt Serildi

Asfalt çalismalarina devam eden Karaman Belediyesi sehrin en ücra kösesine kadar hizmet ulastirmaya ve Karaman’in çehresini degistirmeye devam ediyor.

 5 Ayda 55 Bin Ton Asfalt Serildi

Karaman Belediyesi Fen Isleri ekipleri, Yenisehir Mahallesi’nde soguk asfalt çalismalarina baslarken, Cumhuriyet Mahallesi, Basaksehir, Alacasuluk ve Yeni Mahalle’de de kaldirim ve yol yapim çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Karaman Belediyesi’nin 5 ayda 55 bin ton asfalt serimi gerçeklestirdigini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Asfalt sezonunun baslamasiyla birlikte 10 bin ton soguk asfalt ve 45 bin ton sicak asfalt planlandigimiz bölgelere serildi. Yol çalismalarimiz sadece asfalttan ibaret degil. Bunun yaninda 40 bin m2 parke-kaldirim, 10 bin m2 de parke yol yaptik. Vatandaslarimizin daha rahat etmeleri ve huzurlu bir ortamda yasamalari için çalismalarimiz devam etmektedir. Bir taraftan sicak asfalt ekipleri çalismaya devam ederken, diger taraftan da soguk asfalt ve kaldirim ekiplerinin hizli bir sekilde çalismalari sürüyor. Karamanimiza hizmet etmek bizi memnun ediyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284