55 Delegenin Oyunu Alan Degirmencioglu’yla Yola Devam

Karaman Ovasi Sulama Birligi’nin yasa geregi her 4 yilda bir yapilmasi gereken seçimleri hafta sonunda gerçeklestirildi.

55 Delegenin Oyunu Alan Degirmencioglu’yla Yola Devam

Yapilan delege seçimlerinin ardindan baskanlik seçimlerine gidildi ve delegelerin çogunun oyunu alan Mustafa Degirmencioglu Birlik Baskanligina 4. kez seçildi.
Baskanlikta 4. dönemine giren Degirmencioglu, son günlerde basinda seçimler ve sahsinda yer alan iddialari da degerlendirdi.
Degirmencioglu, “Iki gün süren süreçte seçimlerimizi yapip bitirdik. Birligimizin 64 delegesi var. Bunlardan 55’i gelerek oylamaya katildilar. 54 delegemizde firesiz bize oy kullandi. Bu sonuçla bize duyulan güven bir kez daha ortaya çikmis oldu. Yaklasik 15 yildan buyana bu görevi üstlenip Karamanli çiftçilerimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Allah mahçup etmedi. Bazi yayin organlari doldurusa gelerek siranin Sulama Birligi’ne geldigini mutlaka degistirilmesi gerektigini vurgulayarak yayin yaptilar. Mahçup olacaklarini bilmeden agzina gelenleri yazdilar. Benim 6 bin lira maas aldigimi dahi yazdilar. Benim maasimi bilmeyenler buradan ögrensinler. 2 bin 656 lira 60 kurus maas aliyorum. Biz kimsenin dedikodusunu yapacak, kimsenin aleyhine konusacak insan degilim. 25 yil muhtarlik yaptim. 15 yildir da baskanlik yapiyorum. Bu ülkede demokrasi var. Biz insanlara silah çekmedik bize oy vereceksiniz diye. Bizim hizmet noktamizda siz, temsil noktamizda siz olacaksiniz diyoruz. Karaman’da sulama konusunda en iyi sekilde olani yapmak için geceli gündüzlü ugras veriyoruz. Ve hatta bize getirilecek önerilere de açik ve seffafiz” dedi.
Seçim Kurulu nezdinde yapilan delege seçimlerinden sonra bir araya gelen Sulama Birligi delegeleri Yönetim Kurulunu seçerek görev verdiler.
Yapilan seçimler sonunda Yönetim Kurulu üyelikleri
Mustafa Degirmencioglu
Ali Ihsan Orhan
Haci Mahmut Sisman
Veli Necdet Sirin
Ayhan Isik’dan olustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284