66-67 Karaman Lisesi Mezunları 50 Yıl Sonra Buluştu

Karaman Lisesi’nden 1966-1967 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler hafta sonunda Eredem Park’ta bir araya geldiler.

66-67 Karaman Lisesi Mezunları 50 Yıl Sonra Buluştu

Yüksek Mimar Mesut Cengiz ve Mader-i Mevlana Mümine Hatun Vakfı Başkanı Kamil Özgünay’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye 66-67 mezunu 31 öğrenci katıldı.
Gecenin düzenlenmesini sağlayan yüksek mimar Mesut Cengiz, “Biz 66-67 Karaman Lisesi’nin yeni binasının ilk mezunlarıyız. 50 yıl sonra bir araya geldik. Bizim sınıf Hababam sınıfı değildi. Çok çalışkandı. Arkadaşlarımızın hepsi yüksek tahsil yaptı. Hepsi devletimize milletimize faydalı kişiler oldular. Bunca yıl sonra tekrar bir arada olmaktan çok mutluyuz” dedi.
Kamil Özgünay’da, “. Biz geride bıraktığımız bu 50 yıl içerisinde çok şey yitirmişiz. Bundan sonraki hayatımızda belkide birbirimizi göremeyecek duruma geleceğiz. Onun için bu toplantıyı kar ve soğuk altında yapmak zorunda kaldım. Bazı arkadaşlarım bunu ertelemeyi istediler. Ama yarın ne olacağını bilemiyoruz. Ben kalp hastasıyım. Açık kalp ameliyatı geçirdim. Parkinson hastasıyım. Belimde bel fıtığı var. Bu kadar hastalığın içinde yarın ölmeyeceğimi kimse garanti edemez. Bunun için bu toplantının ertelenmesini istemedim. Bu toplantıyı gelecek yıllarda daha geniş ve kalabalık şekilde yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Geceye katılan 66-67 mezunları da duygularını paylaşarak eski anılarını yad ettiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şerafettin GÜÇ
Şerafettin GÜÇ - 7 yıl Önce

Birlik ve beraberliğin göstergesi olan bu tip toplantıların, belli bir yaştan sonra hersene yapılması gerekir diye düşünüyorum. Yılları geri getirmek mümkün değil ama dostluğun samimiyetin sıçaklığını herdaim hissetmek mümkün. Şerafettin Güç.

SIRADAKİ HABER

banner284