7 Gündür Kayip Sahis Otomobilinde Yanmis Halde Bulundu

Ilimizde otomobili ile ortadan kaybolan sahsin cesedi otomobilinin içinde yanmis halde bulundu.

7 Gündür Kayip Sahis Otomobilinde Yanmis Halde Bulundu
Edinilen bilgiye göre, yakinlarina “Ben Ermenek ilçesine gidiyorum” diyerek ayrilan ve kendisinden 7 gündür haber alinamayan Ali Osman Kaya’nin (57), cansiz bedeni merkeze bagli Burhan köyü yakinlarinda kullanilmayan bir mermer ocaginda otomobiliyle birlikte yanmis halde bulundu.    
Ailesinin polise ve jandarmaya kayip müracaati yaptigi Ali Osman Kaya, her yerde araniyordu. Gidebilecegi güzergâhlarda arama çalislarini yürüten ekipler ve Kaya’nin yakinlari sabah saatlerinde Ali Osman Kaya’nin kullanilmayan mermer ocaginda yanmis halde otomobilini buldu. Durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine gelen ekipler olay yerinde genis güvenlik tedbiri aldi. Yapilan incelemede soför mahallinde tamamen yanmis bir erkek cesedi bulundu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri çalisma baslatirken, Cumhuriyet Savcisi da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapilan incelemelerin ardindan yanmis erkek cesedi ceset torbasina konarak Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Cesedin Ali Osman Kaya’ya ait olup olmadiginin belirlenmesi için Adli Tip Kurumuna gönderilecegi ögrenilirken, Kaya’nin intihar mi yoksa cinayete mi kurban gittigi ekipler tarafindan çok yönlü olarak arastiriliyor.
Jandarmanin olay yerinde inceleme çalismalarini tamamlanmasinin ardindan otomobil traktörle Il Jandarma Komutanligi önüne çekildi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284