71-73 Mezunlari 43 Yil Sonra Bulustu

Karaman Lisesi’nde 1971-72 ve 72-73 dönemlerinde egitim gören ve mezun olan ögrenciler 43 yil sonra yeniden bir araya geldiler.

71-73 Mezunlari 43 Yil Sonra Bulustu

Karaman Lisesi Salonunda gerçeklesen toplantiya Istanbul, Izmir ve Ankara’da yasayan 55 kisi katildi.
Bu bulusmanin organizasyonunu gerçeklestiren Seref Güç, “71-73 döneminde bu siralarda çok güzel anilarimiz oldu. Tam 43 yil sonra sinif arkadaslarimiz ve ögretmenlerimizle bir araya gelmek hepimizde ayri bir duygu yogunlugu yasatti. Özellikle Faraza Ögretmen lakabiyla bilinen ögretmenimiz Fahri Sahin’in aramizda olmasi bu bulusmaya ayri bir renk katti. Okul arkadasimiz ve ayni dönem mezunlarindan KGRT’nin kurucusu Medeni Yavuzaslan’in bu bulusmadaki manevi destegi ve bize gösterdigi ilgi alakadan dolayi oldukça mutlu olduk. Kendisine tesekkür ediyoruz” dedi.
43 yil sonra yeniden Karaman’da ve okullarinda olmaktan büyük mutluluk duyan mezunlar, bu bulusmada zaman zaman duygusal anlarda yasadi. Eski günleri yad eden ve anilarini paylasan mezunlar gün boyunca Karaman’i gezip eski tanidik, es ve dostlariyla hasret giderirken, aksam Grand Karaman Otel’de aksam yemeginde tekrar bir araya gelerek, hem yemek yediler hem de müzik esliginde eglendiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284