8 Yeni Semt Spor Sahasında Çalışmalar Tamamlandı

Karaman Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yaptırılan yedi adet semt sahasına bu yıl sekiz yeni semt sahası daha eklendi. Altı farklı mahallede yapılan yeni semt sahalarında çalışmalar tamamlandı.

8 Yeni Semt Spor Sahasında Çalışmalar Tamamlandı

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya büyük önem veren Ertuğrul Çalışkan başkanlığındaki Karaman Belediyesi, spor yatırımlarına devam ediyor. Özellikle çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak rahatça spor yapabilmeleri için projelendirilen semt sahalarına bu yıl sekiz adet daha eklendi. Yunuskent, Gevher Hatun, Ziya Gökalp, Şeyh Edebali, Yenişehir ve Piri Reis Mahallesi’ne de futbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan sekiz yeni semt spor sahasında çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı yeni semt spor sahaları ile Karaman’a yapılan saha sayısı on beşe yükseldi.

“Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilmeleri için spor yatırımlarımıza devam ediyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; “ Geçtiğimiz yıl beş mahallede yapımını tamamladığımız yedi adet semt sahasına, bu yıl altı mahallede sekiz yeni semt spor sahası daha ekledik. Yeni semt sahalarımız sahip olduğu aydınlatmalar sayesinde akşamları da kullanabilecek.

Ayrıca hayata geçirdiğimiz yeni yeşil alan projeleri ve sosyal yaşam alanları içerisine de mutlaka bu spor sahalarından yapıyoruz. Tüm şehrin faydalanabileceği şekilde semt sahaların sayısını artırmayı hedefliyoruz. Spor yatırımlarımıza önümüzdeki çalışma döneminde devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284