93 Köy Yolu Yeniden Ulaşıma Açıldı

İlimizde Çarşamba gününden beri etkili olan yoğun kar yağışı sonrası kapanan 93 köy yolu İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu ulaşıma yeniden açıldı.

93 Köy Yolu Yeniden Ulaşıma Açıldı

6 kar bıçaklı kamyon ve 13 greyder ile 10 ayrı ekip tarafından devam ettirilen yol açma çalışmaları sonrası, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kapanan 93 köy yolu ulaşıma açıldı, kar yağışı devam ettiği sürece açılan yolların tekrar kapanmaması için ekipler kendi bölgelerinde çalışmalarını aynı şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Sabah saatlerinde ekiplerin çalışmalarını yakından incelemek için Yol ve Ulaşım Şube Müdürü ile birlikte arazideki Karacaören Köyüne giden ve inceleme sırasında evinin önündeki karları temizleyen bir aile ile de sohbet eden İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, “Arkadaşlarımız gece gündüz demeden sorumluluk alanımızdaki yolları açmak için ilk günden itibaren özverili mücadelesini sürdürüyor. Kapanan 93 köy yolumuzun açılmasının ardından yağışın devam etmesi nedeniyle ekiplerimiz, açılan yollarımızın ulaşıma kapanmaması için çalışmalarına aynı özveri ve süratle devam etmekte. Ben de ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ekipler tarafından ulaşıma açılan ve tekrar kapanmaması için çalışmaların devam ettiği köy yolları ise şöyle;

Kazımkarabekir’in tüm köyleri

Çimenkuyu-Güçdere Hattı

Mesudiye-Süleymanhacı Grup Köy Yolları

Çoğlu-Göztepe-Eğilmez Hattı

Zengen-Akpınar Hattı

Paşabağ-Güldere Hattı

Ağılönü-Taşkale Hattı

Değirmenbaşı-Elmadağ Hattı

Tarlaören-Ağaçyurdu Hattı

Burhan-Morcalı-Esentepe ve Yollarbaşı dahil 8 adet münferit Köy Yolu

Başkışla-Damlapınar-Şeyhler Hattı

Pınarbaşı-Yılangömü-Göcer Hattı

Aşağı Kızılca ve Yukarı Kızılca Hattı

Çukur-Akçalan Grup Hattı

Çavuşpınarı-Özdemir Hattı

Mesudiye-Çiğdemir-Bölükyazı Grup Köy Yolu

Demiryurt-Yuvatepe Hattı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284