AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayir Vali Kahraman’i Ziyaret Etti

Anadolu Ajansi Konya Bölge Müdürlügüne atanan Ahmet Kayir ilimiz Valisi Süleyman Kahraman’i makaminda ziyaret etti.

AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayir Vali Kahraman’i Ziyaret Etti
Vali Kahraman, Anadolu Ajansi Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayir’a ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde basarilar diledi.
Anadolu Ajansi Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayir ise Anadolu Ajansi’nin haber ve habercilik anlayisi noktasinda önemli bir noktada durdugunu dile getirerek, Anadolu Ajansi’nin dünyanin sayili ajanslarindan biri olma yolunda dogru, tarafsiz ve hizli habercilik ilkeleri dogrultusunda araliksiz çalistigini belirtti. Ziyarette Karaman’in her yönüyle gelisen bir il olduguna dikkat çeken Anadolu Ajansi Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayir, Karaman’a yasanan degisimin, yapilan yatirimlarin ve verilen hizmetlerin ulusal ve uluslararasi basinda duyurulmasi noktasinda üzerlerine düsen hassasiyeti ve gayreti göstereceklerini ifade ederken; Vali Kahraman’da ziyarette iletisimin ve haberciligin önemine dikkat çekti.
Vali Kahraman Anadolu Ajansi’nin yillardir dogru ve güvenilir haber noktasinda önemli bir yere sahip oldugunu belirterek: “Iletisim araçlarinin hayattaki yeri malûm. Iletisimde ve iletisim araçlarinda yasanan hizli degisim ve gelisim ile habercilik çok daha büyük önem tasir hale geldi. Tabii habercilikte hiz kadar dogruluk, tarafsizlik ve güven de gerekiyor. Anadolu Ajansi yillardir bu alanda kendini kanitlamis, insanlarin güvenini kazanmistir. Bu güvenin ve bu güveni tesis eden anlayisin daim olmasini diliyor, Karaman’in ulusal ve uluslararasi basina tasinmasi noktasindaki desteginizden ve ziyaretinizden dolayi tesekkür ediyorum.”dedi.
 Ziyarette Anadolu Ajansi Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayir, Vali Kahraman’a Anadolu Ajansinin 2011 Almanagini hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284