Açilisi Birlikte Yaptilar

Yaklasik 35 yildir Isa Büyük yarma ve Ali Çaglayan’in birlik te götürdükleri Çaglayan Tica ret’in yeniliklerine ortak olduk.

 Açilisi Birlikte Yaptilar

Geçtigimiz hafta sonu Imaret Mahallesinde bulunan Çaglayan firmasinin büyüyen ve gelisen isyerinin açilisina Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kazimkarabekir Kaymakami ve Vali Yardimcisi Vekili Mehmet Uslu ile çok sayida siyasi ve Karamanli i vatandas katildi.

Ortaklar adina konusan Ali Çaglayan “Ortaokulda baslayip simdiye kadar sürdürülen tanisiklik ve ortaklik büyüyerek devam ediyor. Gelisen teknolojiye ve imaja ayak uydurulmasi için bizlerde üzerimize düseni yapmak için insaat malzemelerinin yanisira hazir beton hizmetiyle Karaman’a güç verecegiz. Amacimiz kaliteyi sunmak” dedi.
Vali Murat Koca ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da devlet ve millet isbirliginin en önemli dayanismasini Karaman’da yasiyoruz. Kentsel dönüsüm ve sehrimizi mamur sekle sokmak için fikir birligi ve gönül birligi ister, oda Karaman’da mevcut. Devlet ve belediye büyük uyum içerisinde çalismakta. Bizler elimizden gelen kolayligi göstermeye haziriz. Sadece bizden istenilen kanun ve nizama uygun olsun” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284