Açilisi Sanatçi Musa Eroglu Yapti

Ilimizde telefon sektörünün ilki olan ve 27 yildan buyana telefon denince akla gelen ilk isim olan Erkin Telekom Mustafa Eroglu yeni isyerinin açilisini hafta sonunda yapti.

 Açilisi Sanatçi Musa Eroglu Yapti

Açilisa Türk Halk Müziginin sevilen sesi, Toroslarin incisi, Karamanlilarin hemserimiz diyerek övündükleri baglama üstadi Musa Eroglu, Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi Müstesari Bayram Sahin ile çok sayida davetli katildi.

Açilis öncesinde Taskale Seyirlik Oyunlari ekibinin gösterileri begeniyle izlenirken sanatçi Musa Eroglu yaptigi konusmada, “Karaman ve Karamanlilarin benim hayatimda yeri ayridir. Ben onlari, onlar beni hemserisi olarak kabul etti. Karaman’a her gelisimde memleketime geliyormusum gibi heyecan tasiyorum. Türkçeye çok önem veren biri olarak Türkçe’nin baskentinde olmak beni gururlandiriyor. Mustafa kardesimin bu güzel gününde yaninda olmak ve destek vermek için buradayim. Hayirli bol kazançlar diyerek yeni isyerinin açilisini yapiyorum” dedi.
Açilisin ardindan gazetemizi de ziyaret eden Musa Eroglu, “Karaman’in yeri bende ayridir. Birçok kez konser vermek için geldim. Ama Türk Dil Bayramlari etkinliklerine hiç davet edilmedim. Çünkü benim Türkçe hassasiyetim bir baska. Bu nedenle Türk Dil Bayraminda bir konser vermeyi arzu ediyorum. Karaman’in ayakta kalan tek televizyonu KGRT ve tam 38 yildir yayin hayatini hiç ara vermeden sürdüren Karaman’in Sesi Gazetesi’nin tesislerinde olmaktan mutluyum. Zor bir is yapiyorsunuz. Sizleri bu özverinizden dolayi tebrik ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284