Ada Köyü’nde Hos Bir Seda Biraktilar

Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi, Il Millî Egitim Müdürlügü’nün “Saglicakla Kal Projesi” çerçevesinde merkeze bagli Ada Köyü Ilkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret; 21 ögrenci, Okul Ögretmenlerinden Bedia Fidanboy, Ramazan Demirci ve Ishak Bilgin ile Okul Müdürü Mehmet Yalvaç’in katilimiyla gerçeklesti.

Ada Köyü’nde Hos Bir Seda Biraktilar

Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç, egitime yönelik çabalarin hiçbir zaman karsiliksiz kalmayacagini ifade ederek, bu tür faaliyetlerin birlik ve beraberlik suurunun gelismesine, kaynasma ve toplumsal dayanismaya önemli katki sundugunu söyledi. Bundan sonra da ilimizdeki basta kardes okulumuz olmak üzere, diger köy okullarimiza ziyaretlerinin ve ellerinden geldigince yardimlarinin devam edecegini belirtti. Kendilerine gösterilen itinali misafirperverlikten ve ilgiden dolayi Ada Köyü Ilkokulu Müdürü Sevim Soydan’a, Köy Muhtari Musa Kazim Bastas’a, köy halkina ve minik ögrencilere gönülden sükranlarini sundugunu söyledi. Ayrica Ada Köyü Ilkokulu ögrencilerini Karaman’da agirlamaktan mutluluk duyacaklarini ifade etti.
Ada Köyü Ilkokulu Müdürü Sevim Soydan’da ziyaretlerinden dolayi Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi idareci, ögretmen ve ögrencilerine, “Kendilerini düsünüp uzun bir yolu kat edip köyümüzde olmanizdan dolayi sahsim, ögrencim ve velilerim adina tesekkür ediyorum” dedi. Ziyaretlerinin kendisi ve ögrencilerinde heyecan ve mutluluga vesile oldugunu söyledi.
Arada yas farki olsa da, minik ögrencilerle abi ve ablalari arasinda saglam bir gönül bagi olustugu ortaya konan etkinliklerde kendini hissettiriyordu.
Ziyaret vesilesiyle, Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü ögrencileri Cuma namazi öncesi bir program düzenledi. Erkek ve bayan cemaatin yogun olarak istirak ettigi Cuma namazi öncesi program büyük begeni topladi. Cemaat tarafindan bu tür etkinliklerin çok faydali oldugu, daha sik yapilmasi konusunda gayret gösterilmesi istendi.
Ögrenciler, istemeseler de ‘’saglicakla kalin’’ dilekleriyle, baska bir zamanda tekrar bir araya gelmek ümidiyle vedalasarak ayrildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284