Adira Profesyonel Yönetimden Gayrimenkul Atağı

Site ve apartmanlar kendi sakinleri tarafından yönetildiği zaman ortaya çıkan sürtüşmelere engel olmak ve hukuki sorumluluğu devretmek amacıyla hizmet veren Adira Profesyonel Yönetim’e talep giderek artıyor.

Adira Profesyonel Yönetimden Gayrimenkul Atağı

Karaman halkına verdiği hizmet sayısını artıran Adira Profesyonel Yönetim gayrimenkul sektörine de girdi. Faaliyetlerine gayrimenkulü de ekleyen Adira Grup Gayrimenkul müşterilerinden herhangi bir komisyon ya da hizmet bedeli almıyor.

Adira Grup - Profesyonel Yönetim & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bozkır, profesyonel apartman yöneticiliğinin, Türkiye'de henüz yeni bir kavram olduğunu söyledi. Bu hizmeti duyanların belli nedenlerle kendilerine başvurduğunu vurgulayan Bozkır, “Site ve apartmanlar içeriden yönetildiği zaman sürtüşmeler çıkabiliyor. Aidatlar ödenmediğinde yönetici, komşuluk ilişkisi bozulmasın diye borçluyu avukata veremiyor. Bu gibi problemleri profesyonel şekilde yapan bir başkasına verip, daha rahat yaşamak istedikleri için de bizi buluyorlar" dedi.

Adira GRUP’un Gayrimenkul biriminin başında bulunan Halis Ülkümen ise bu sektörde bölgesel değil tüm ülkede bulunmayan hizmetlerin kurumsal bir kimlik altında müşterilere sunulduğunu ekleyerek bu hizmetleri: Adira Profesyonel Yönetim Gayrimenkulden daire satın alan vatandaşların evden eve nakliye işlemlerini ücretsiz olarak kendilerinin yaptığını açıkladı.

Ülkümen, “Ayrıca Adira Profesyonel Yönetim Gayrimenkulden daire satın alan müşterimizin dairelerinde yapılacak genel ve detay temizliğinde taraflarınca ücretsiz yapılacağı” şeklinde konuştu. Özet olarak Adira Gayrimenkul’den daire alan müşterilerimiz hiçbir hizmet ve komisyon bedeli ödemeden anahtar teslim dairelerine kavuşacaklardır. diyerek sözlerini sonlandırdı.

1.İstasyon cadde DeFacTo üzeri ŞİMŞEK PLAZA Kat/3 No/5 ADİRA GRUP - PROFESYONEL YÖNETİM & GAYRİMENKUL

DETAYLI BİLGİ : 0532 175 33 36 – 0532 175 33 67

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284