Adliye Çalisanlari Demokratik Ofis-Sen’i Tercih Etti

Karaman adliyesinde çalisan bir grup personel Demokratik Ofis Sendikasina katildi.

Adliye Çalisanlari Demokratik Ofis-Sen’i Tercih Etti

Demokratik Ofis Sendikasi Il temsilcisi Mücahit Yildiz yaptigi açiklamada, bir günlük 4/b'li sözlesmeli personelin kadroya geçirildigini, ancak çalisan 4/c'lilerin kadroya alinmadiklarini, bu durumun 4/C’li çalisanlar açisindan çalisma barisini bozdugunu belirterek, “Maalesef 4/c’li çalisanlar patlama noktasina gelmislerdir” dedi.

Il Baskani Mücahit Yildiz “Demokratik Ofis-Sen olarak 4/c'li çalisanlarimizin haklarinin ilerletilmesi için her türlü eylemi yapacagiz, Bunun için öncelikle 4/C li çalisanlarin iyi organize olmalari gerekmektedir. Mücadelemiz uzun soluklu ve yorucu olacaktir. Ancak bizler yilmadan mutlak kazanmak üzere yola çikiyoruz. Bize destek vererek güçlendirirseniz, bizim sesimiz de daha gür çikacaktir. 4/c'li çalisanlarimizin güçlü sesi olacagiz” dedi.
Üyelik formlarini Il Baskani Yildiz’a teslim eden çalisanlar mevcut sendikal anlayisin sorunlarina çözüm bulmak için çaba göstermedigini, memurlarin gerçek sendikal anlayis ekseninde toplanmak üzere Demokratik Ofis-Sen’i tercih ettiklerini söylediler. Yilmaz Altinbilek Karaman Adliyesi Isyeri temsilcisi olarak atanacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284