Adliye’ye Zabit Katibi Alinacak

Ilimiz Adliyesi’nde görevlendirilmek üzere 5 adet zabit katibi alinacak.

Adliye’ye Zabit Katibi Alinacak

Adalet Komisyonlarinca yapilacak uygulamali sinav ve sözlü sinava 2012 yilinda yapilan Kamu Personeli Seçme sinavlarinda lisans, ön lisans ve ortaögretim mezunlarindan 70 ve daha üzeri puan alanlar basvurabilecek.
Basvurular sinavin yapilacagi ilin Adalet Komisyonu Baskanligina veya buralara gönderilmek üzere mahalli Cumhuriyet Bassavciliklarina yapilacak. Basvurular ise 25 Subat 2013 Pazartesi günü baslayip, 6 Mart 2013 Çarsamba günü sona erecek.
Sinav yeri ilgili Adalet Komisyonlari olup, sinava giris belgeleri yine bu yerden alinabilecek. Sinavla ilgili olarak aranan kosullar ise söyle;
Uygulama sinav tarihi ve saati: 23 Mart 2013 Cumartesi günü saat 09:00’da, adaylarin daktilo veya bilgisayar ile vurus hesabi yapilmadan üç dakikada yanlissiz olarak en az doksan kelime yazip yazamadiklarinin tespiti için uygulama sinavi yapilacaktir. Belirtilen günde uygulama sinavinin bitirilememesi halinde takip eden günlerde sinava devam edilecektir.
Sözlü sinav tarihi ve saati: 30 Mart 2013 Cumartesi günü saat 09:00’da, Yönetmeligin 14 üncü maddesine göre adaylar sözlü sinava alinacaklardir. Belirtilen günde sözlü sinavin bitirilememesi halinde takip eden günlerde sinava devam edilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284